Haos la Congresul PNL, în momentul prezentării moţiunii de către Florin Cîţu. Premierul a fost huiduit şi i s-a cerut demisia, a intervenit Ludovic Orban VIDEO

Florin Cîţu a fost înterupt de mai multe ori în momentul citirii moţiunii de candidatură la şefia PNL, sâmbătă, la Congresul ţinut la Romexpo.

25 sept. 2021, 12:41
Haos la Congresul PNL, în momentul prezentării moţiunii de către Florin Cîţu. Premierul a fost huiduit şi i s-a cerut demisia, a intervenit Ludovic Orban VIDEO

Premierul Florin Cîţu, confruntat la începutul prezentării moţiunii cu care candidează la preşedinţia PNL, cu scandări ”Demisia!” şi cu huiduieli, şi s-a adresat contestatarilor săi spunându-le: „Ştiţi că asta înseamnă să va daţi jos propriul Guvern, pe model Dragnea„. El a respins şi intervenţia contracandidatului său, Ludovic Orban, care a înceercat să-şi tempereze susţinătorii.

„Câtă emoţie! Frumos, frumos. Deci PNL este viu şi asta trebuie să vadă toţi românii. Democraţie. Vă salut pe toţi, dragi colegi liberali. O campanie lungă şi dificilă, nu e aşa? Aşa e, dar eu vă spun că nu regret nimic din această campanie pentru am văzut că românii au nevoie de liberalism. Am mers în toată ţara pentru că am vrut să cunosc toate problemele cu care se confruntă comunităţile locale, dar şi dvs personal, colegi liberali. Probleme pentru care aţi primit doar promisiuni. Vă promit că nu o să vă dezamăgesc”, le-a spus premierul, contestatarilor.

Ştiu că nu am fost perfect în această campanie, dar am învăţat din fiecare greşeală. Am avut o campanie optimistă, indiferent cât m-au atacat ceilalţi„, a mai spus Cîţu.

Citeşte şi Klaus Iohannis discurs în deschiderea Congresului PNL. „Nu a fost o campanie aşa cum ne-am fi dorit. S-au spus lucruri grave, care sapă credibilitatea unui partid” VIDEO

Ludovic Orban a intervenit în două rânduri și le-a cerut susținătorilor săi să se liniștească și să-l lase pe Florin Cîțu să-și susțină moțiunea. Florin Cîțu s-a arătat însă nemulțumit de această intervenţie. „Domnule președinte, nu am nevoie ajutor, eu pot să-mi prezint moțiunea și în aceste urale. Do your worst. Eu ştiu că nu am fost perfect, am făcut greşeli, dar doar echipa câştigătoare a avut o campanie optimistă şi pozitivă pentru că am avut încredere în voi, toţi colegii liberali. Ştiu că astăzi veţi lua decizia corectă. Colegi liberali, eu sunt Florin, omul care nu a intrat demult în politică, dar care a muncit mult ca să ajungă aici. Şi pentru asta vă mulţumesc vouă„, a spus el.

Citeşte şi ALEGERI PNL 2021. Ziua cuţitelor lungi în PNL, Florin Cîţu şi Ludovic Orban se bat pentru „totul sau nimic”