Haosul de la Dinamo continuă. Fanii furioşi au intrat în baza de la Săftica, noul antrenor şi-a amânat conferinţa de presă

Conferinţa de presă în care urma să fie prezentat oficial noul antrenor al echipei de fotbal Dinamo, Eugen Neagoe, a fost amânată, după ce mai mulţi suporteri dinamovişti s-au strâns la baza de pregătire de la Săftica, protestând faţă de îndepărtarea tehnicianului Mircea Rednic.

05 iun. 2019, 13:11
Haosul de la Dinamo continuă. Fanii furioşi au intrat în baza de la Săftica, noul antrenor şi-a amânat conferinţa de presă

Grupul de suporteri dinamovişti a pătruns în baza de la Săftica şi discută cu managerul sportiv Ionel Dănciulescu şi preşedintele Bogdan Bălănescu, cerând ca postul de antrenor principal să fie ocupat în continuare de Mircea Rednic.

La faţa locului s-au prezentat mai multe echipaje de poliţie şi jandarmerie.

Conferinţa de presă ar fi trebuit să aibă loc la ora 15:00.

Mai multe zeci de suporteri ai echipei de fotbal Dinamo au protestat marţi noaptea în faţa sediului clubului care se află în incinta Hotelului RIN din Bucureşti, faţă de schimbările făcute de patronul Ionuţ Negoiţă în ultima perioadă.

Citeşte şi IMAGINI ŞOCANTE. Fanii lui Dinamo s-au dus peste Ionuţ Negoiţă la RIN şi au declanşat haosul FOTO şi VIDEO

Grupul de suporteri a aprins mai multe torţe, creând o atmosferă incendiară în faţa hotelului. La un moment dat, una dintre torţe a declanşat un incendiu minor, stins de angajaţii hotelului. Fanii au scandat injurii la adresa patronului clubului, Ionuţ Negoiţă, fiind nemulţumiţi de schimbarea antrenorului Mircea Rednic cu Eurgen Neagoe şi de situaţia financiară dificilă pe care o traversează echipa. Suporterii dinamovişti au pus în faţa hotelului RIN şi o cruce inscripţionată cu numele patronului Ionuţ Negoiţă şi o coroană de flori.

Tehnicianul Eugen Neagoe a fost numit, luni, în funcţia de antrenor principal al echipei Dinamo, în locul lui Mircea Rednic, căruia i s-a comunicat prin intermediul preşedintelui clubului de către acţionarul Ionuţ Negoiţă că înţelegerea a fost ruptă.