Harlem Gnohere, declaraţii uimitoare despre România în presa din Franţa. Ce spune despre naturalizare

Harlem Gnohere, 30 de ani, a vorbit despre România în presa din Franţa şi a atins şi subiectul naturalizării. Atacantul francez aştepa o convocare pentru Coasta de Fildeş, dar nu ar refuza nici România.

30 nov. 2018, 14:03
Harlem Gnohere, declaraţii uimitoare despre România în presa din Franţa. Ce spune despre naturalizare

Harlem Gnohere a dezvăluit pentru onzemondial.com că, până să apara ideea naturalizării pentru România, a fost tentat să joace pentru Coasta de Fileş.

Chiar se simte român. Gnohere şi-a ales un prenume românesc. Cum îl strigă prietenii

„Nu am fost niciodată contactat. Sezonul trecut, am crezut că am făcut lucruri bune şi voi fi căutat, că antrenorul se uită măcar odată dacă merit să joc la nivel internaţional pentru Coasta de Fildeş. Nu s-a întâmplat. Aici, în România, să zicem că nu suntem în discuţii avansate, dar s-a vorbit despre mine să fiu chemat la naţionala României. Şi am fost foarte tentat, deoarece România mi-a deschis porţile în campionatul său, în Europa League, în Champions League. Între ghilimele, mă simt puţin îndatorat, deoarece datorită lor pot să joc aşa. Deci mă interesează selecţia la naţionala României. Dacă România mă cheamă înaintea „Elefanţilor”, voi merge fără regret la naţionala României”, a declarat Harlem Gnohere.

Harlem Gnohere a marcat de 64 de ori în Liga 1, în 137 de meciuri jucate la Dinamo şi FCSB.