Harrison Ford a provocat un nou accident aviatic. Actorul nu a înţeles indicaţiile primite de la turnul de control

Harrison Ford a provocat un nou incident aviatic, la un aeroport din California. De data aceasta, actorul susţine că nu a înţeles indicaţiile pe care le-a primit de la turnul de control. Ford, în vârstă de 77 de ani, a fost implicat în mai multe incidente şi accidente aviatice de-a lungul anilor.

RomaniaTV.net
29 apr. 2020, 16:09
Harrison Ford a provocat un nou accident aviatic. Actorul nu a înţeles indicaţiile primite de la turnul de control

Actorul american  a provocat un nou incident aviatic, la Aeroportul Hawthorne din California, săptămâna trecută. Potrivit unei înregistrări audio obţinute de platforma TMZ, starului i s-a transmis să amâne aterizarea, pentru că un alt avion se pregătea să decoleze. În înregistrare, operatorul de la turnul de control poate fi auzit spunând furios că actorul i-a ignorat instrucţiunile.

Citește și: Imagini cu greşeala de pilotaj a lui Harrison Ford. Manevra care era să provoace o catastrofă aviatică VIDEO

Harrison şi-a cerut scuze, declarând că a înţeles că trebuie să elibereze pista.

Cele două avioane nu au fost în pericol de ciocnire, pentru că cel care decola a putut face această manevră înainte de a ajunge în zona unde se afla cel pilotat de actor. Cu toate acestea autorităţile în domeniu au deschis o anchetă.

Potrivit unui purtător de cuvânt al actorului, acesta este pe cale să îşi actualizeze licenţa de pilot, pentru a putea participa la acţiuni umanitare în contextul crizei provocate de pandemie.

Harrison Ford, care pilotează avioane încă din anii 1990, a mai fost implicat într-o serie de incidente şi accidente aviatice de-a lungul anilor, însă spune că nu va renunţa la pasiunea sa.

În anul 2015, actorul şi-a fracturat pelvisul şi o gleznă atunci când avionul pe care îl pilota a suferit o defecţiune la motor şi a trebuit să facă o aterizare de urgenţă.


loading...