Harry Redknapp, favoritul caselor de pariuri pentru a prelua naţionala Angliei

Demisia lui Fabio Capello de la "naţionala" Angliei a aprins imaginaţia bookmakerilor, care oferă cote atractive pentru tehnicianul care îi va pregăti pe "leii britanici" la Campionatul European din vară.

RomaniaTV.net
09 feb. 2012, 16:48
Harry Redknapp, favoritul caselor de pariuri pentru a prelua naţionala Angliei

Cel care va veni în locul lui Capello pe banca Angliei are o misiune dificilă, deoarece are doar cîteva partide amicale la dispoziţie pentru a-şi testa elevii. În plus, va avea nevoie de timp pentru a-şi aduna staff-ul cu care va colabora, pentru a analiza situaţia posibililor selecţionabili.

Se pare că favoritul jucătorilor e Harry Redknapp, însă acesta a mai fost refuzat în trecut de federaţie pentru scandalurile de evaziune fiscală în care a fost implicat. Şi de această dată, situaţia e asemănătoare, însă managerul lui Tottenham tocmai a fost absolvit de acuzaţii, într-un proces ce a început la mijlocului lunii ianuarie.

Casele de pariuri merg pe mîna acestuia şi îi oferă o cotă de 1.33. De pe listă nu lipseşte nici Jose Mourinho, însă, conform cotelor, acesta are şanse mici să fie numit.