Harry și Meghan așteaptă cel de-al doilea copil. Archie va fi frate mai mare

Ducele și ducesa de Sussex așteaptă cel de-al doilea copil, conform Sky News, care citează un purtător de cuvând al familiei.

14 feb. 2021, 22:08
Harry și Meghan așteaptă cel de-al doilea copil. Archie va fi frate mai mare

Harry și Meghan așteaptă cel de-al doilea copil. Cei doi au dat vestea cea mare prin intermediul unei fotografii în care se află sub un copac,  Harry sprijinindu-și mâna pe capul lui Meghan, în timp ce ea stă întinsă și cu mâna pe burtă.

”Putem confirma că Archie va fi frate mai mare. Ducele și Ducesa de Sussex sunt nespus de bucuroși să aștepte cel de-al doilea copil al lor”

Vestea vine după ce în luna noiembrie a anului trecut ducesa a mărturisit fpatul că suferit un avort spontan în luna iulie. Ea a povestit că, în timp ce schimba scutecul lui Archie, fiul ei, în casa din Los Angeles, „a căzut pe podea” din cauza durerii.

Citește și: Meghan Markle, avort spontan. Ducesa de Sussex a pierdut o sarcină în iulie

Harry și Meghan așteaptă cel de-al doilea copil. Archie Harrison Mountbatten-Windsor, fiul Prinţului Harry şi al lui Meghan Markle, a împlinit, pe 6 mai 2020, vârsta de un an. Cu acest prilej, Ducii de Sussex au făcut public un video cu fiul lor pe pagina de Instagram Save the Children.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit pe 19 mai  2018 la capela St George de la Palatul Windsor. Mirele, Prințul Harry, este membru al familiei regale britanice, iar mireasa, Meghan Markle, este o actriță americană.

Meghan Markle și Prințul Harry și-au cumpărat o proprietate de zeci de milioane de dolari în Montecito

Meghan Markle și Prințul Harry și-au cumpărat o proprietate în inima Montecito, din comitatul Santa Barbara. Cei doi au plătit nu mai puțin de 14,65 milioane de dolari pentru reședința situată în apropiere de Los Angeles.

Numele celor doi duci de Sussex nu apar în actele de cumpărare ale locuinței din California, se arată în documentele oficiale. Au cumpărat proprietatea în secret îa jumătatea lunii iunie, printr-o fundație necunoscută, care are aceeași adresa de e-mail cu a managerului lui Meghan Markle de la Hollywood.

Meghan Markle și Harry au primit o reducere din partea vânzătorului. Omul de afaceri rus, numit Serghei Grișin, a achiziționat vila în 2009 și a plătit pe ea 25,3 milioane de dolari. Deși a încercat de multe ori să o vândă în ultimii zece ani, în final a acceptat să o dea pentru un preț cu 10 milioane de dolari mai puțin, conform Variety.