Harry şi Meghan, au făcut anunţul. Cuplul nu va mai folosi denumirea de Sussex Royal

Ducii de Sussex, Harry şi Meghan, nu vor mai folosi denumirea de "Sussex Royal" începând cu primăvara anului 2020. Cei doi au făcut publică decizia prin intermediul purtătorului de cuvânt al cuplului.

RomaniaTV.net
22 feb. 2020, 15:00
Harry şi Meghan, au făcut anunţul. Cuplul nu va mai folosi denumirea de Sussex Royal

„Ducele şi ducesa de Sussex nu intenţionează să folosească ‘Sussex Royal’ în niciun domeniu începând din primăvara anului 2020”, a anunţat un purtător de cuvânt al cuplului.

Citeşte şi: Meghan Markle şi prinţul Harry vor participa la ultimele evenimente ca reprezentanţi ai Casei Regale

Decizia vine după mai multe săptămâni de discuţii între cei doi şi familia regală britanică cu privire la modul în care cuplul se va prezenta lumii pe viitor, după ce au anunţat că vor renunţa la îndatoririle regale.

Ţinând cont de regulile guvernului britanic cu privire la utilizarea cuvântului „Royal”, Harry şi Meghan au fost de acord ca noua lor organizaţie non-profit să nu se numească Sussex Royal Foundation, după cum a explicat purtătorul de cuvânt.

Citeşte şi: Prinţul Harry şi Meghan Markle vor să cumpere un conac în Malibu în valoare de 7 milioane de dolari

În acelaşi timp a fost retrasă şi cererea de înregistrare a mărcii Sussex Royal. Cuplul Harry şi Meghan se vor retrage oficial din poziţia de membri seniori ai familiei regale pe data de 31 martie.

Meghan Markle, din nou pe micile ecrane

Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din îndatoririle regale. Următorul lor pas îl reprezintă independența financiară. Harry a primit multe oferte, niciuna pe termen lung, în vreme ce Meghan preferă un job stabil, chiar dacă e prost plătit.

Serialul se numește ”I do, redo’” (Spun da, din nou), iar Meghan va apărea în câteva episoade. Salariul pe care îl va încasa va fi de 580 de dolari. Chiar dacă suma este mică, actrița își dorește să își continue cariera, drept pentru care banii nu sunt atât de importanți.