La un pas de tragedia Prințesei Diana. Harry și Meghan Markle, implicați într-o urmărire „aproape catastrofală” cu paparazzi

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au fost implicați într-o urmărire de aproape două ore, la New York, fiind vânați de paparazzi americani.

17 mai 2023, 17:36

Poliția din New York a emis miercuri un comunicat în care se arată că urmărirea dintre paparazzi și mașina în care se aflau Harry și Meghan Markle a fost aproape de a avea consecințe catastrofale.

Purtătorul de cuvânt al lui Harry a precizat că în mașina în care se aflau Harry și Meghan, pe tot timpul urmăririi mai era și mama acesteia.

”Noaptea trecută, ducele și ducesa de Sussex și doamna Ragland au fost implicați într-o urmărire aproape catastrofală cu mașina de către un grup de paparazzi extrem de agresivi”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Incidentul a avut loc după ce Meghan și Harry au participat marți la o ceremonie de decernare a unor premii la New York.

”Urmărirea neobosită, care a durat mai mult de două ore, a avut ca rezultat momente în care aproape s-a ajuns la coliziuni cu alte autovehicule de pe șosea, cu pietoni și chiar cu doi ofițeri de poliție din New York”, se arată în comunicatul emis de NYPD.

Citește și: Anunț teribil pentru Nicolas Sarkozy: fostul președinte al Franței, găsit vinovat de corupție, potrivit Curții de Apel

Prințul Harry a vorbit de mai multe ori despre insistența presei și modul în care paparazzi aleg să facă orice pentru a-și obține imaginile, afectat fiind de moartea mamai sale în condiții foarte asemănătoare.

În noaptea de 30 spre 31 august 1997, Diana și iubitul ei, Dodi Al Fayed, fiul miliardarul egiptean Mohamed Al Fayed, au plecat cu o mașină de la hotelul Ritz din Paris. În autoturism se mai aflau şoferul Henri Paul şi bodyguard-ul cuplului.

Șicanat de paparazzi, şoferul nu a mai putut controla mașina și a intrat cu o viteză de 180 km într-un pilon al tunelului. El şi iubitul Dianei au murit pe loc, prinţesa de Wales şi bodyguardul au fost transportaţi la spital. S-a încercat de câteva ori resuscitarea ei, fără succes, astfel că la ora 4.00 dimineaţa a fost declarat oficial decesul.

Citește și: BREAKING NEWS: A fost stabilită data alegerilor europarlamentare din 2024