Harry Styles, atacat în timpul concertului din Viena! Idolul actual al femeilor s-a clătinat de durere

Harry Styles este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din întreaga lume, iar fanele stau la cozi de ore întregi pentru a prinde un loc cât mai bun la concertele acestuia. Din păcate, lucrurile nu merg mereu așa cum trebuie. Artistul a fost atacat în timpul concertului din Viena.

10 iul. 2023, 11:36
Harry Styles, atacat în timpul concertului din Viena! Idolul actual al femeilor s-a clătinat de durere
Harry Styles, atacat în timpul concertului din Viena! Idolul actual al femeilor s-a clătinat de durere

Sâmbătă, în timpul unui concert susținut la Viena, celebrul artist britanic Harry Styles a fost lovit de un obiect aruncat din public, informează DPA/PA Media, potrivit Agerpres. În mediul online au circulat mai multe imagini de la momentul în care a avut loc accidentul. În clipurile surprinse la concertul de la Ernst Happel din Austria se observă cum artistul merge pe scenă, iar la un moment dat, un obiect care zbura prin aer l-a lovit exact lângă ochi. Mai mult de atât, imaginile mai arată și cu cântărețul a tresărit de durere, apoi s-a aplecat și și-a dus mâinile spre față.

Citește și: Harry Potter e tătic! Actorul care a dat viață celebrului personaj este în culmea fericirii

Una dintre fanele lui Harry Styles din Germania, care a fost martoră a evenimetului neplăcut din Austria a povestit că incidentul a avut loc după ce artistul a cântat melodia „Sign Of The Times”.

„Îşi tot atingea faţa. Arăta ca şi cum l-ar fi durut foarte tare. Se pare că a trebuit să-şi revină singur, apoi s-a întors spre noi şi a continuat să cânte”, a spus Myriam.

Admiratoarea lui Styles s-a declarat „zguduită” de faptul că a asistat la incidentul petrecut la câţiva metri de ea, adăugând:„Vreau ca asta să nu i se mai întâmple niciodată. S-a întâmplat deja de prea multe ori”, a spus ea.

Harry Styles, în vârstă de 29 de ani, a mai fost ţinta unor obiecte aruncate pe scenă. Luna trecută, el a fost lovit în faţă de un buchet de flori, în timpul unui concert susţinut la Cardiff.

Harry Styles nu este singura vedetă care a avut parte de momente de acest fel, Bebe Rexha a fost lovită în faţă de un telefon mobil în timp ce evolua pe o scenă din New York. După incidentul petrecut luna trecută, cântăreaţa în vârstă de 33 de ani a postat pe Instagram un selfie în care a putut fi văzută cu o vânătaie mare pe pleoapă şi cu un plasture pe sprânceană. Cu toate că seara concertului nu s-a încheiat aşa cum era planificat, ea a declarat totuşi că a avut parte de „un spectacol uimitor în oraşul meu natal”.

Citește și: Prințul Harry și Megan Markle au fost evacuați! Mai mult, prințul Harry nu mai poate acționa în calitate de consilier de stat