UTIL PENTRU ŞOFERI: Harta camerelor instalate de CNAIR pentru verificarea rovinietelor

CNAIR a înființat 4 noi puncte de control al rovinietelor care au fost puse în funcţiune în zonele de trecere a frontierei de la Calafat, Nădlac, Turnu şi Săcuieni.

11 aug. 2019, 07:28
UTIL PENTRU ŞOFERI: Harta camerelor instalate de CNAIR pentru verificarea rovinietelor

Astfel, CNAIR a ajuns la 86 de puncte fixe de control a valabilității rovinielor pe întreaga reţea de drumuri naţionale şi autostrăzi. Punctele de control fac parte din SIEGMCR, sistemul informatic deţinut de CNAIR.

Conducătorilor auto pot verifica valabilitatea rovinietelor pe portalurile web www.cnadnr.ro (secţiunea Verificare Rovinieta) şi www.erovinieta.ro un instrument prin care se poate verifica valabilitatea rovinietei, prin introducerea datelor vehiculului (număr de înmatriculare, număr de identificare.

Citeşte şi Alertă pentru şoferi! Anunţ pentru toţi participanţii la trafic din România! Totul este oficial de mâine

Șoferii care circulă cu mașina pe drumurile din țara noastră fără a avea rovinietă valabilă pot fi sancționați cu amenzi de până la 4.500 de lei.

Unde sunt instalate camerele de supravegere

După cum reiese din datele furnizate de CNAIR, cele mai monitorizate drumuri sunt Drumul Naţional 1 (Timişul de Sus, Sebeş, Vâlcele, Şercaia, Oşorhei, Bărcăneşti/Româneşti), Drumul Naţional 2 (Iacobeşti, Nicolae Bălcescu, Moţca, Mărăcineni), Drumul Naţional 6 (Sânnicolau Mare, Coşoveni, Mehadia, Drăgăneşti Vlaşca) şi Drumul Naţional 15 (Vaduri, Sângeorgiu de Mureş, Gârleni, Călugăreni). Nici cei care circulă pe autostrăzi nu scapă de monitorizare, și anume sunt amplasate camere video pentru verificarea rovinietei la Petreşti (A1), Glina, Feteşti (A2), Gilău şi Snagov (A3).

 

Mai ult amănunte pe dcbusiness.ro.


loading...
Partenerii noștri