Hărţuitorul Marei Bănică plăteşte în natură ca să nu fie bătut şi agresat sexual de colegii de celulă

Bărbatul care a hărţuit-o pa Mara Bănică timp de un an şi jumătate are probleme în arest. Acestuia îi este frică să nu fie agresat de colegii de celulă.

29 nov. 2019, 06:39
Hărţuitorul Marei Bănică plăteşte în natură ca să nu fie bătut şi agresat sexual de colegii de celulă

Pentru a nu ajunge fetiţa colegilor de celulă bărbatul a cerut de acasă bani şi mâncare pentru a le împărţii cu colegii de arest, scrie spynews.ro. „Este foarte speriat, foarte afectat de cele întâmplate. A recunoscut parţial faptele, în sensul că doar unele mesaje de ameninţare au fost transmise de el, celelalte fiind expediate de alte persoane, care urmează să fie identificate. Se vede clar că este afectat de tot ceea ce s-a întâmplat. A susţinut că nicio clipă nu i-ar fi făcut rău părţii vătămate şi că doar a încercat să atragă atenţia. Provine dintr-o familie bună, nu îi lipseşte nimic. Este o fire introvertită, are fobie de boli, iar faptul că stă într-o celulă, în nişte condiţii cu care nu este obişnuit, îl afectează foarte tare. Este în aceeaşi cameră cu alte trei persoane – două dintre ele arestate pentru furturi – şi îi este teamă să nu fie agresat. A cerut de acasă bani şi alimente, pentru a le oferi colegilor de celulă, în speranţa că îi va atrage de partea lui, iar aceştia nu îi vor face rău”, au declarat sursele amintite.

Citeşte şi Mara Bănică, terorizată de un bărbat în direct la TV. A venit în platou cu faţa acoperită. „Am fost forţată”

Mara Bănică a trecut prin clipe de groază timp de un an şi jumătate, atât cât au ţinut ameninţările la adresa sa şi a familiei sale. Jurnalista a fost ameninţată de bărbatul de 35 de ani şi şantajată. Mara Bănică nu s-a lăsat şi l-a dat pe individ pe mâna Poliţiei, iar miercuri dimineaţă acesta a fost reţinut.