Harvey Weinstein, pălmuit într-un restaurant: „Eşti un rahat pentru ceea ce le-ai făcut acelor femei” VIDEO

Producătorul de la Hollywood Harvey Weinstein, acuzat în zeci de cazuri de agresiune sexuală, a primit două palme într-un restaurant din Arizona (SUA), potrivit unui clip postat de portalul TMZ, specializat în ştiri despre celebrităţi, relatează joi EFE.

11 ian. 2018, 18:28
Harvey Weinstein, pălmuit într-un restaurant: „Eşti un rahat pentru ceea ce le-ai făcut acelor femei” VIDEO

Producătorul de la Hollywood Harvey Weinstein, acuzat în zeci de cazuri de agresiune sexuală, a primit două palme într-un restaurant din complexul de lux Paradise Valley, o localitate din Arizona celebră pentru terenurile sale de golf.

Potrivit TMZ, producătorul, care se presupune că urmează un tratament împotriva dependenţei sexuale în Arizona, lua masa în acest restaurant la ora 21:00 locală, când un bărbat identificat drept Steve i-a cerut să facă o poză cu el.

Weinstein a refuzat, iar după ce şi-a terminat cina s-a ridicat să plece, moment în care a fost agresat.

Bărbatul care i-a cerut să se pozeze cu el şi care „băuse cam mult” i-a strigat lui Weinstein: „Eşti un rahat pentru ceea ce le-ai făcut acelor femei”.

În momentul în care Weinstein se grăbea să iasă din restaurant, Steve i-a dat două palme peste faţă. Întregul incident a fost filmat cu celularul prietenului lui Steve. Sallie Hofmeister, reprezentanta lui Weinstein, a declarat presei locale că articolul din TMZ este „riguros” dar a refuzat să facă comentarii.

Mass media locale au scris în ultimele săptămâni, că Weinstein,în vârstă de 65 de ani, este internat la centrul de reabilitare The Meadows, din localitatea Wickenburg (Arizona) care oferă programe împotriva dependenţei sexuale, conform site-ului său de internet.

Scandalul în jurul lui Harvey Weinstein a declanşat un cutremur în SUA şi a împins numeroase femei din lumea spectacolului şi din sfera politică să denunţe cazuri de abuzuri sexuale, determinând apariţia mişcării ‘Me Too’ care îndeamnă victimele să vorbească fără teamă.

Weinstein, care face obiectul unei anchete la New York pentru un presupus viol comis în urmă cu câţiva ani, a fost concediat de la cârma companiei de film independente pe care a fondat-o şi a fost expulzat din Academia de la Hollywood.

Vezi si: Michael Douglas, acuzat de hărţuire sexuală