Haşotti, ironii în Senat: Videanu nu vede războiul termo-nuclear din PDL. MRU stă la pândă

Senatorul PNL Puiu Haşotti a ironizat marţi, în plenul Senatului, lupta din PDL pentru şefia partidului, descriind-o drept "un război termo-nuclear". Liberalul i-a dat în acest fel replica lui Adriean Videanu, dar nu l-a scutit de ironii nici pe  liderul Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu.

RomaniaTV.net
26 feb. 2013, 10:11
Haşotti, ironii în Senat: Videanu nu vede războiul termo-nuclear din PDL. MRU stă la pândă

„După mulţi ani Partidul Democrat-Liberal îmi este simpatic, are ceva uman în el, în sfârşit. Cei de la PDL spun că au un partid viu, aşa o fi, dar şi la terapie intensivă oamenii sunt tot vii. Domnul Videanu pe care îl ştiam specialist în borduri, văd că e specialist şi în Războiul Rece şi spune cu emfază: „În USL este un război rece”. Nu e niciun fel de război. Păcat că nu vede războiul termo-nuclear din PDL. Că PDL-ul este într-o situaţie absolut jenantă este candidatura doamnei Macovei, fost procuror ceauşist care vrea să reformeze PDL. Când a auzit cuvântul magic „reformist”, doamna Elena Udrea a strigat şi ea cu un slab piţigăiat: „Şi eu sunt reformistă”. Ce simpatică a fost Elena Udrea când a spus, citez, ‘Nu sunt un Băsescu cu fustă, sunt un Băsescu cu păr’ , a declarat Puiu Haşotti în plenul Senatului.

Citeşte şi Macovei, despre candidatura la şefia PDL: Cineva trebuia să ia steagul din noroi

Nici liderul Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, nu a scăpat de ironiile lui Haşotti. „Domnul senator Mihai Răzvan Ungureanu, cu calmul olimpian şi educaţie de sfinx, stă la pândă. De fapt, aşteaptă un telefon din deal de la Cotroceni, şi de câte ori are ocazia vorbeşte de coagularea dreptei. În planul astă de coagulare a dreptei intră şi PNL?”, a spus Haşotti.

Citeşte şi În luptă cu Blaga şi Udrea: Macovei CANDIDEAZĂ la şefia PDL. „Dacă pierdem, n-o să ne sinucidem”