„Haznaua extremei drepte”. Ce crede presa germană despre OTV

"CNA interzice un post privat din cauza propagandei politice. Postul tv este considerat haznaua susţinătorilor unui partid de extremă-dreaptă. Decizia a fost luată din cauza propagandei politice permanente şi unilaterale. OTV mai are dreptul să emită doar până la 28 septembrie, deşi licenţa îi expiră abia la 1 aprilie 2013", scriu jurnaliştii  germani de la Tageszeitung, citaţi de ziare.com.

RomaniaTV.net
02 apr. 2012, 08:29
„Haznaua extremei drepte”. Ce crede presa germană despre OTV

Atunci cand descriu postul de televiziune, jurnalistii germani afirma ca „OTV, un post tv extrem de tabloidizat, face reclama permanenta unui singur partid, creat de patronul, redactorul-sef si moderatorul-vedeta al postului, Dan Diaconescu, sub numele de Partidul Poporului Dan Diaconescu (PPDD).

In sondaje, PPDD se situeaza la 11%. In iunie vor avea loc alegeri locale in Romania, in timp ce in noiembrie se vor organiza alegeri parlamentare. Nababul Dan Diaconescu nu este membru al partidului, insa vrea sa candideze din partea PPDD la functia de presedinte in cadrul alegerilor prezidentiale programate in 2014″, mai scriu jurnalistii.

Cotidianul german prezinta si promisiunile electorale ale lui Dan Diaconescu, subliniind-o pe cea conform careia fiecare roman care isi va deschide o firma va primi 20.000 de euro.

„Partidul lui Diaconescu este considerat, printre altele, drept un posibil canal colector pentru sustinatorii de pana acum ai partidului de extrema-dreapta Romania Mare, aflat in deriva”, conchid jurnalistii germani.