HBO Max anunță mari premiere: 20 de filme, opt seriale, două documentare şi trei titluri pentru copii. Printre mult așteptatele producții se numără „Wonka”, „Confort nordic”, „Call me by your name”, „Tigru” şi „Regimul”

HBO Max anunță multe producții pentru prima lună de primăvară. Nu mai puțin de 20 de filme, opt seriale, două documentare și trei ecranizări pentru copii îi așteaptă pe fanii platformei de streaming.

29 feb. 2024, 17:16
HBO Max anunță mari premiere: 20 de filme, opt seriale, două documentare şi trei titluri pentru copii. Printre mult așteptatele producții se numără „Wonka”, „Confort nordic”, „Call me by your name”, „Tigru” şi „Regimul”
HBO Max anunță mari premiere: 20 de filme, opt seriale, două documentare şi trei titluri pentru copii. Printre mult așteptatele producții se numără „Wonka”, „Confort nordic”, „Call me by your name”, „Tigru” şi „Regimul”

Primăvara începe cu premiere mult așteptate de fanii HBO Max. Zeci de producții, pentru toate gusturile și din toate genurile, sunt gata să apară pe micile ecrane.

Citește și: O nouă platformă de streaming în România. Concurență serioasă pentru Netflix, Hbo Max și Disney Plus

HBO Max anunță mari premiere: 20 de filme, opt seriale, două documentare şi trei titluri pentru copii

Producțiile lansate de HBO Max vor fi atât pentru pasionații de aventură, cât și pentru cei cărora le place drama ori istoria. Nici copiii nu au fost uitați.

Filme

„Wonka” a avut la finalul anului 2023 premiera în cinema, iar acum va fi disponibil în exclusivitate pe HBO Max, din 8 martie. Bazat pe personajul extraordinar din centrul cărţii „Charlie and the Chocolate Factory”, emblematică lucrare a lui Roald Dahl, filmul spune povestea miraculoasă a modului în care cel mai mare inventator, magician şi ciocolatier din lume a devenit îndrăgitul Willy Wonka pe care-l ştim azi.

Tot din 8 martie, va fi disponibil „Aristotel şi Dante descoperă secretele Universului“, un film despre prietenia dintre doi adolescenţi singuratici mexicano-americani din El Paso care explorează o relaţie nouă, neobişnuită, şi drumul dificil spre autodescoperire. Povestea este plasată în anul 1987.

În producţia românească „Tigru“, care va fi pe HBO Max în 22 martie, Vera, un medic veterinar la o grădină zoologică dintr-o mică localitate, are o cădere nervoasă şi provoacă eliberarea unui tigru.

Printre celelalte filme care vor putea fi vizionate pe HBO Max în martie se află: „1.000 post Terra” („After Earth”), „Confort nordic” („Northern Comfort”), „Dunkirk”, „Începutul” („Inception”), „Interstellar: Călătorind prin univers” („Interstellar”), „Tenet”, „Prestigiul” („The Prestige”), „Strigă-mă pe numele tău” („Call me by your name”), „Întâlnire de gradul trei” („Close Encounters of the Third Kind”), „Godzilla” (1998), „Hellboy” (2004), „Ultimul Vermeer” („The Last Vermeer”) sau „Crime la indigo” („Copycat”).

Seriale

Kate Winslet devine cancelara Elena Vernham în „Regimul” („The Regime”). Având-o în rolul principal pe câştigătoarea premiilor Oscar şi Emmy, această miniserie politică în şase episoade, plină de umor negru, spune povestea unui an petrecut între zidurile palatului unui regim autoritar modern, în timp ce acesta începe să se destrame. Lideră a unei naţiuni fictive din „Europa de Mijloc”, cancelara Elena Vernham (Kate Winslet) nu a mai părăsit palatul de ceva vreme şi a devenit din ce în ce mai paranoică şi instabilă psihic. Elena, care jeleşte moartea tatălui său şi se confruntă cu un parteneriat politic cu SUA, găseşte un confident neobişnuit în Herbert Zubak (Matthias Schoenaerts), un soldat instabil și el, implicat recent într-un protest violent. „Regimul” va fi pe HBO Max din 4 martie.

Pe 14 martie, HBO Max difuzează un nou serial, „Fetele din autocar” („The Girls on the Bus”). Inspirat de un capitol din bestsellerul „Chasing Hillary”, scris de fostul corespondent New York Times Amy Chozick, serialul este o dramă cu elemente comice despre patru jurnaliste care urmăresc o serie de candidaţi prezidenţiali plini de defecte,. În tot acest timp, ele găsesc prietenie, iubire şi scandal. Acţiunea serialului se va concentra pe vieţile şi relaţiile protagonistelor.

HBO Max anunţă şi sezonul 2 din „Royal Crackers” din 1 martie (un fost conglomerat de gustări, condus în mare parte de familia Hornsby şi care acum încearcă să supravieţuiască. Cu patriarhul familiei imobilizat, ei vor face orice pentru a avea din nou o afacere de succes.). Din 14 martie apare și „Un nou început” („Found”). Gabi Mosley şi echipa ei de gestionare a situaţiilor de criză se asigură că cineva se ocupă mereu de oamenii dispăruţi şi daţi uitării. Primul sezon din „Casa Grande” va putea fi vizionat din 27 martie, serial care explorează adevărul dramatic şi tulburător legat de atracţia imigranţilor pentru America.

Documentare

La 1 martie, HBO Max aduce „Pianoforte” un documentar inedit din Polonia. Din 160 de participanţi, doar 10 vor ajunge în finala Concursului Internaţional de Pian Chopin. Documentarul „Pianoforte” prezintă un grup eclectic de muzicieni tineri din întreaga lume care s-au pregătit de mici pentru această oportunitate unică în viaţă.

Documentarul „O revoluţie pe pânză” („A Revolution on Canvas”), din 6 martie, analizează misterul dispariţiei a peste 100 de tablouri ale artistului iranian modern Nickzad Nodjoumi.

Pentru copii

„Ninjago: Ascensiunea dragonilor” („Ninjago: Dragons Rising”) va fi și ea în curând pe platformă. După ce un cataclism le-a schimbat lumea, ninja vechi şi noi trebuie să lucreze împreună pentru a salva toate regatele de răufăcătorii avizi după putere. Tot în martie, HBO Max aduce şi „Dl. Peabody şi Sherman” şi sezonul 5 din „Craig şi dumbrava”.

Citește și: Criticii de la Hollywood au făcut topul celor mai bune seriale ale secolului XXI. Două producţii de top ale ultimilor ani nu au prins primele 50 de locuri