O nouă platformă de streaming în România. Concurență serioasă pentru Netflix, Hbo Max și Disney Plus

O nouă platformă de streaming a apărut în România, iar vestea cea mare pentru consumatorii de filme și seriale e că serviciile sunt gratuite.

17 mart. 2023, 21:18
O nouă platformă de streaming în România. Concurență serioasă pentru Netflix, Hbo Max și Disney Plus

Noua platformă lansată în România poate fi o concurență serioasă pentru Netflix, Hbo Max și Disney Plus.

Vorbim despre platforma TV5 Monde Plus disponibilă gratuit în țara noastră pentru care nu e nevoie să aveți cont. Platforma are interfața în limba română. Reprezentanții televiziunii franceze au lansat platforma și în România, iar cei care doresc să o acceseze, se vor bucura de un conținut diversificat de animații, filme, seriale, documentare, podcasturi, emisiuni de divertisment, conținut pentru tineret etc.

Citește și Cele mai vizionate filme pe Netflix în prima jumătate din februarie. Ele se află în top 3

Pe platformă se găsesc o mulțime de filme și de seriale, printre cele mai populare producții numărându-se La fidelite, Toi&Moi, Lady Chatterley, Wilder, Mobile Home, Alice, La Guerre des sexes și multe altele.

Aplicația poate fi disponibilă pe orice fel de dispozitiv care are internet. Se poate descărca și de pe televizoarele smart, dar, și de pe Magazin Play. Platforma TV5 Monde este accesată lunar de peste 2 milioane de utilizatori, iar în România și Republica Moldova sunt peste un milion de oameni care se bucură deja de serviciile acestora.

TV5 Monde este reprezentatul celor mai mari evenimente culturale din România. Este vorba despre Festivalul Filmului Francez (FFF), Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIF), Festivalul de Film Astra (AFF), Festivalul Internațional Nopțile Pianistice din Moldova-Marea Neagră și Festivalul Filmului Fracofon (FFF).

Citește și Veste bună pentru utilizatorii Netflix. Abonamentul de bază s-a ieftinit. Cât costă acum

”Rolul nostru ca serviciu public este să oferim acces pentru cât mai mulți fracofoni, dar și francofili, grație sbtitrării în limba locală, dar și să împărtășim valorile, creativitatea și talentele Fracofoniei, al cărei operator este TV5MONDE. Suntem bucuroși să oferim un nou serviciu pentru vorbitorii de limba română, care vine în completarea postului TV. reflectând astfel diversitatea și bogăția producțiilor de limba franceză”, a declarat Yves Bigot, CEO-ul TV5MONDE în vizita sa oficială din România.