Heidi Klum şi Seal vor să adopte un copil

Seal şi soţia sa, Heidi Klum, au dezvăluit că vor să adopte, într-o bună zi, un copil, aşa cum a făcut-o deja prietena lor, actriţa Sandra Bullock.

RomaniaTV.net
23 nov. 2011, 12:42
Heidi Klum şi Seal vor să adopte un copil

Heidi Klum şi Seal cresc împreună patru copii – Leni, în vârstă de şapte ani, Henry, de cinci ani, Johan, de patru ani, şi Lou, de un an şi opt luni. Heidi, un renumit model al casei Victoria’s Secret, l-a cunoscut pe Seal în 2004, pe când era însărcinată cu Leni, al cărei tată biologic este omul de afaceri Flavio Briatore. În 2009, Seal a adoptat-o oficial pe Leni.

Cei doi soţi au declarat că îşi doresc să adopte un copil, după ce au văzut-o pe buna lor prietenă Sandra Bullock trecând prin acest proces şi adoptând un băieţel, Louis, în vârstă de 18 luni: „A fost o idee inspirată de ceea ce a făcut Sandra Bullock, cu care ne-am şi împrietenit. Adopţia a ajutat-o să îşi revină (după divorţ -n.r.) şi acum îl creşte singură pe micuţ”.

„I-a oferit o şansă, dar el nu ştie încă acest lucru – ceea ce este extraordinar. Am discutat cu ea despre procedura de adopţie. Nu ştiu din ce ţară vom adopta, dar cred că vom face acest lucru într-o bună zi, dar nu acum”, a adăugat Seal.

Seal şi Heidi Klum s-au căsătorit în 2005 pe o plajă din Mexic şi îşi reînnoiesc jurămintele la fiecare aniversare a căsătoriei.