Helen Mirren: „Eram fata plinuţă, cu multe coşuri, care visa să devină star la Hollywood”

Succesul se poate trăi la orice vârstă, ne învață englezoaica pentru care senzualitatea s-a potențat odată cu trecerea timpului.

25 mart. 2016, 13:08
Helen Mirren: „Eram fata plinuţă, cu multe coşuri, care visa să devină star la Hollywood”

La vârsta la care alte femei le citesc poveşti nepoţilor și îşi ascund trupul sub haine largi, uitând cu desăvârșire de farduri și de tocuri, ea reinventează conceptul de frumuseţe la vârsta a treia. Privind-o cum îşi unduieşte trupul pe covorul roşu, în cele mai fine creaţii ale caselor de modă, ori cât de bine îi vine și acum costumul de baie, ne tot întrebăm care să fie secretul celei de-a doua primăveri pe care o trăieşte din plin. Şi, cu siguranţă, Helen Mirren (70) stârneşte invidie nu doar în rândul femeilor de vârsta ei, ci şi al mai tinerelor sale colege de breaslă, care se supun unor chinuri nesfârşite pentru a ţine pasul cu ea.

Citeşte şi Jane Fonda, atunci şi acum. A demonstrat că e mai mult decât fiica lui Henry Fonda

De bună seamă că genetica este cea care o ajută să-şi păstreze trupul zvelt şi chipul luminos. Şi, privind un pic spre rădăcinile sale, sesizăm filonul slav, care a dat lumii unele dintre cele mai frumoase femei, în cazul ei, pe linie paternă – de la tatăl şi bunicul său, ruşi get-beget și azilanţi politici ai regimului bolşevic, care și-au schimbat numele din Mironov în Mirren. Cu un asemenea background, Helen, născută Illiana Lydia Petrovna Mironova, a avut parte de-o educaţie profund anti-monarhistă – ceea ce astăzi, pentru cea care jucat-o atât pe Elisabeta cea mare a Angliei, cât şi pe Regina Elisabeta a II-a, e o adevărată ironie a sorții.

Citește pe okmagazine.ro restul acestui material special!