ŞOC la Hell’s Kitchen. S-a însurat ÎN SECRET și aşteaptă un copil FOTO

Chiar dacă nu a câştigat marele premiu în cel mai dur show culinar, Badici Cătălin a câştigat mult mai mult pe plan personal la finalul emisiunii, iar acum se poate considera cel mai norocos om de pe pământ.

24 iul. 2015, 08:52

Chiar dacă a câştigat o notorietate destul de mare în urma participării la emisiunea „Hell’s Kitchen-Iadul Bucătarilor”, lui Cătălin Badici nu şi-a luat lumea în cap, rămânând acelaşi om simplu, pasionat de bucătărie, scrie spynews.ro. „Mă oprea lumea pe stradă când mergeam la cumpărături pentru restaurant pentru o poza, o reţetă. A fost interesant. Cu câteva episoade înainte să se termine show-ul îmi găsisem de muncă”, a declarat Cătălin Badici. 

Citeşte şi Michael Pascale, câştigătorul emisiunii „Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”, şi-a făcut un tatuaj inedit

Cum pe plan profesional toate lucrurile păreau să meargă extrem de bine, lui Cătălin nu îi mai rămânea decât să se axeze pe viaţa personală, ceea ce a şi făcut. „În emisiune am promis că mă voi căsători la final, iar acum aşteptăm un bebe. Ne dorim minim doi copii şi sperăm să fie fetiţă, aşa cum ne-a spus medicul la început”, a spus Cătălin.

Momentul în care a aflat că va fi tată a fost unul extrem de emoţionant, dar şi bizar pentru cel mai controversat concurent de la „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”. „Soţia era la muncă, iar eu dormeam. A sunat telefonul şi soţia mi-a spus: «Badici o să fi tată», iar eu i-am spus doar «Bine, mamă». Când a sunat alarma să plec înapoi la muncă, mi-am adus aminte ceva despre sarcină, dar am aşteptat să ajung la muncă, să mă conving că nu am visat. Atunci mi-a arătat testul de sarcină şi am luat-o în braţe şi am sărutat-o. În seara aceea am lucrat ca un bezmetic”, a povestit Cătălin Badici.