Michael Pascale, câştigătorul emisiunii „Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”, şi-a făcut un tatuaj inedit

După ce a fost desemnat marele câştigător al celui de-al doilea sezon "Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor", Michael Pascale și-a tatuat pe braț un bucătar, inspirat de un personaj de desene animate din producția "Ratatouille".

RomaniaTV.net
12 mai 2015, 13:30

IADUL BUCATARILOR: Pentru că odată cu câştigarea celui de-al doilea sezon al show-ului culinar „Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”, viaţa i s-a schimbat complet, Michael Pascale şi-a dorit să aibă mereu întipărit în minte şi în suflet acest eveniment şi şi-a tatuat braţul cu un model inedit, potrivit Agerpres.

„Personajul e un pic modificat, i-am adăugat o mustață, de exemplu, însă acest tatuaj este un simbol al pasiunii mele pentru bucătărie. Mi l-a făcut un prieten bun, imediat după ce am încheiat filmările. Am vrut să imortalizez pe piele dragostea pentru gătit. Bucătăria este viața mea, nu aș putea trăi fără să gătesc și asta reprezintă și tatuajul meu”, a declarat Michael Pascale.

Câștigătorul celui de-al doilea sezon „Hell’s Kitchen — Iadul bucătarilor” mărturisește că vrea să folosească premiul din cadrul show-ului pentru a-și deschide propriul restaurant. Pentru a acumula mai multe informaţii din acest domeniu, proaspătul câştigător a mai declarat pentru sursa citată că face și consutanță în domeniul gastronomic, iar totn ce învaţă acolo împărtăşeşte şi cu prietenii de pe blogul său.

Citeşte şi  IADUL BUCATARILOR 2015 a fost câştigat de Michael Pascale. Prima declaraţie a lui Chef Michael