Hellvig vrea să le dea pensionariilor şi persoanelor cu dizabilităţi vouchere pentru staţiuni

Publicat: Luni, 07 Mai 2012 13:42 // Actualizat: Luni, 07 Mai 2012 13:42 // Sursa: MEDIAFAX

Ministrul desemat pentru Dezvoltare Regională şi Turism, Eduard Hellvig, a afirmat la audierile din comisiile parlamentare că intenţionează să dezvolte, în colaborarea cu Ministerul Muncii, un program prin care pensionarii şi persoanele cu dizabilităţi să beneficieze de vouchere pentru staţiuni.

Foto: evz.ro

"Sunt interesat de a crea o competiţie între ceea ce înseamnă serviciile în stațiunile turistice prin alocarea de vouchere pentru pensionari și persoanele cu dizabilități", a spus Hellvig.

El a afirmat că proiectul, care va fi derulat în colaborare cu Ministerul Muncii, va fi promovat printr-o așa-numită "Lege a voucherelor".

Ministrul desemnat a mai spus că "prima prioritate" a mandatului său la capitolul turism va fi legată de infrastructura turistică, respectiv reabilitarea drumurilor de acces către stațiuni și a infrastructurii de utilități a acestora.

Hellvig vrea să sprijine și ceea ce numește el "turismul de nișă": ecoturismul, turismul balnear și cel cultural.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
07 mai 14:01
...în colaborarea cu Ministerul Muncii, un program prin care pensionarii şi persoanele cu dizabilităţi să beneficieze de Citește mai departe... ...
07 mai 13:45
...în colaborarea cu Ministerul Muncii, un program prin care pensionarii şi persoanele cu dizabilităţi să beneficieze de Citește mai departe... Tags: inten, ...
1
EUR
4.7354
RON
19 Sep
noapte 13 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H