Helmuth Duckadam a ieşit LA ATAC. Scenariu INCREDIBIL despre înfiinţarea CSA Steaua: „S-a făcut totul doar din acest motiv!”

Helmuth Duckadam a aşteptat momentul oportun pentru a transmite un nou mesaj dur în direcţia Armatei. CSA Steaua a ratat barajul pentru promovarea în Liga 3, după înfrângerea cu Academia Rapid, de pe Arena Naţională, scor 2-0.

04 iun. 2018, 08:10
Helmuth Duckadam a ieşit LA ATAC. Scenariu INCREDIBIL despre înfiinţarea CSA Steaua: „S-a făcut totul doar din acest motiv!”

Helmuth Duckadam consideră că Steaua nu activează în Liga 4, ci în prima ligă a fotbalului românesc şi a lansat o ipoteză surprinzătoare cu privire la sezonul recent încheiat, scrie ProSport.

Lovitură de teatru după RAPID-STEAUA 2-0. Florin Talpan face un ANUNŢ-BOMBĂ

„Aşa cum am anticipat, această echipă de fotbal a CSA a fost înfiinţată după 14 ani, doar pentru a justifica reconstruirea stadionului din Ghencea. Această echipă nu are nicio legatură cu Steaua sau istoria Stelei. Aceşti băieţi, unii chiar talentaţi, nu au nicio vină. Ei au fost cumpăraţi pentru a satisface ambiţiile unor oameni din cadrul Armatei”, a spus Helmuth Duckadam.

RAPID STEAUA 2-0. Giuleştenii merg la barajul pentru LIGA 3. Proiectul Armatei, ÎN IMPAS

Transparenţa proiectului Armatei a fost pusă la îndoială de fostul portar: „Vom asista, probabil, la un nou proces marca Talpan, în urma căruia sunt convins că va fi la fel de iubit de galeria Rapidului cum este astăzi iubit de galeria FCSB, adevărata Steaua. Aş fi dorit să văd un act de bărbăţie al lui Talpan si Petrea în faţa acelor oameni care au crezut în acel proiect. Unde este acel proiect cu un buget de 350.000 de euro? Unde este echipa care trebuia să promoveze an de an?”.