Helmuth Duckadam, după externare: Viaţa mea se va schimba în proporţie de 70 la sută

Preşedintele Stelei, Helmuth Duckadam, şi administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, au fost externaţi de la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

RomaniaTV.net
12 oct. 2012, 11:25
Helmuth Duckadam, după externare: Viaţa mea se va schimba în proporţie de 70 la sută

Din data de 2 octombrie, timp de zece zile, Helmuth Duckadam şi Cornel Dinu au împărţit aceeaşi rezervă a Spitalului de Urgenţă Floreasca. Stelistul fusese internat pe 19 septembrie, iar apoi o echipă condusă de medicul Şerban Brădişteanu l-a supus unei intervenţii chirurgicale care a durat aproape nouă ore.

Ulterior, pe 30 septembrie, la Floreasca a fost internat şi Cornel Dinu, pentru investigaţii şi reechilibrare, întrucât de mai mult zile nu îşi mai luase tratamentul. Vineri, cei doi foşti mari fotbalişti au fost externaţi, prilej cu care au susţinut o conferinţă de presă. Helmuth Duckadam a declarat că viaţa sa va fi cu totul alta de acum înainte.

A fost o operaţie foarte grea. A urmat altor trei operaţii, iar pentru faptul că braţul e acum aproape perfect îi mulţumesc domnului doctor Brădişteanu şi familei, care m-a ajutat să trec peste acest obstacol. Sigur, am foarte multe restricţii. Viaţa mea se va schimba cel puţin în proporţie de 70 la sută.

Va trebui să am foarte mare grijă, să-mi ordonez viaţa. Va trebui să slăbesc. Am foarte multe medicamente de luat şi analize de făcut. Dacă voi urmări aceste lucruri voi avea satisfactia să-mi văd fata crescând alături de mine„, a spus eroul de la Sevilla.