Helmuth Duckadam, MESAJ DISPERAT la ora 6 DIMINEAŢA. „A fost o zi tristă…”

Helmuth Duckadam este foarte afectat de războiu dintre FCSB şi CSA Steaua legat de marcă şi palmares. Fostul portar de legendă a postat, marţi dimineaţă, la ora 6, un mesaj disperat pe Facebook.

08 mai 2018, 08:03
Helmuth Duckadam, MESAJ DISPERAT la ora 6 DIMINEAŢA. „A fost o zi tristă…”

Helmuth Duckadam, președintele de imagine de la FCSB, n-a avut somn după înfrângerea de la Iași, scor 0-1 și și-a vărsat nervii pe contul său de Facebook, la ora 6 dimineaţa, unde a postat un mesaj la adresa lui Florin Talpan, juristul CSA Steaua.

Florin Talpan, reacţie incredibilă în momentul în care CSM Poli Iaşi a înscris cu FCSB

„Vreau să mulţumesc tuturor pentru aprecieri, dar şi celor care m-au criticat. Totodată, vreau să le transmit celor cuprinşi de ură sau invidie la adresa d-lui Becali, că această echipă, FCSB, este STEAUA.

FCSB nu a activat niciodată în liga a IV-a sau divizia B şi C. Această echipă s-a bătut în fiecare an la Campionat şi în Cupele europene. Mă întreb, oare la ce echipă au jucat Mirel Rădoi, Dică, Ilie Dumitrescu şi ceilalţi; pe cine a antrenat Piţurcă, Lăcătuş, Stoichiţă sau Olăroiu?

Poate să câştige Talpan sute de procese, căci FIFA, UEFA şi milioanele de suporteri, vor recunoaşte o singură echipă, Steaua Bucureşti. Că pe viitor se va numi FCSB sau altfel, Steaua Bucureşti a fost şi va rămane una singură.

P.S. După rezultatul de aseară, s-a dovedit că 7 mai 2018 a fost într-adevăr o zi tristă”, a scris Helmuth Duckadam.

Helmuth Duckadam, MESAJ SFÂŞIETOR la 32 de ani de la Sevilla ’86 „Veţi rămâne o RUŞINE a istoriei!”