Helmuth Duckadam, primele declaraţii despre DRAMA care îi macină familia

Problemele nu îi dau pace lui Helmuth Duckadam. După ce el însuşi a trecut prin operaţii grele, acum nora sa, Diana, se luptă cu o boală cruntă. Eroul de la Sevilla a vorbit despre clipele grele prin care a trecut nora sa şi spune că speră ca totul să meargă bine.

RomaniaTV.net
18 feb. 2016, 07:58
Helmuth Duckadam, primele declaraţii despre DRAMA care îi macină familia

Helmuth Duckadam a vorbit pentru prima dată despre drama prin care trece familia sa. La doar 34 de ani, nora lui, Maria, a fost diagnosticată cu o boală cruntă: cancer de col uterin. La indicaţiile medicului, tânăra a suferit o intervenţie chirurgicală.

„Problemele astea de sănătate ale ei sunt de mai mult timp, nora mea a făcut o operație în București. Noi toţi sperăm că operaţia este reușită și acum face un tratament după intervenţia chirurgicală suferită”, a declarat, pentru Libertatea, Helmuth Duckadam.

Mamă a trei copii, Diana Maria Duckadam a primit de luni bune cumplitul diagnostic, însă din cauza problemelor financiare a fost nevoită să amâne operaţia. „În august am facut pap-ul ca oricare altă femeie şi am primit nivel 4, adică suspiciune de cancer. L-am repetat în altă parte, alt medic, acelaşi rezultat. Am făcut rapid biopsie şi s-a confirmat aceeaşi temere. Cancerul meu e unul infiltrativ, galopant şi situat în endocol”, spunea în urmă cu câteva luni Diana Duckadam.

Deşi îşi dorea discreţie în cazul bolii care o macină, mai multe mămici au sărit în ajutorul ei şi au strâns bani pentru a-i da şansa acesteia să-şi crească cei trei copii: un băiat de 10 ani, o fetiţă de 6 ani şi o fetiţă de aproape 2 ani.