Helmuth Duckadam trebuie să îşi ia zilnic tensiunea

Au trecut doi ani de la operatia pe cord deschis, insa Helmuth Duckadam nu poate rasufla usurat nici acum. Pentru a putea trai, el a primit o lista lunga de interdictii din partea medicilor, pe care le respecta cu sfintenie, cu o singura exceptie, insa!

17 oct. 2014, 14:01

In 2012, starea de sanatate a „eroului de la Sevilla” era extrem de precara, iar medicii nu ii dadeau sanse mari de supravietuire. In urma unei operatii complicate, lui Helmuth Duckadam i-a fost eliminat un anevrism arterial si mai apoi i-a fost montata o proteza vasculara. Pentru presedintele Stelei au urmat momente extrem de grele, iar recuperarea a fost si ea dificila. La inceputul acestui an, analizele fostului portar nu au fost prea bine, asa ca a fost internat, din nou, unde a fost supus unor investigatii amanunte.

Helmuth Duckadam, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre Gigi Becali

Si de data aceasta, sportivul a scapat cu bine, insa nu poate rasufla usurat. Chiar daca starea sa de sanatate este una relativ buna, Helmuth Duckadam are o multime de interdictii din partea medicilor,  pe care e nevoit sa le respecte cu sfintenie: 

„Nu imi vine sa cred ca reusesc sa ma controlez in timpul meciurilor Stelei, dar trebuie sa o fac si pe asta. Tin regim destul de strict, nu mananc gras, am mare grija de alimentatie. Incerc sa ma odihnesc cel putin sapte ore pe noapte si trebuie sa imi iau tensiunea in fiecare zi”, a declarat Helmuth Duckadam, pentru CANCAN.ro.