Helsinki din Casa de Papel a locuit 9 ani în România. Vorbeşte foarte bine româneşte: „Salut toţi românaşii! Staţi în case!”

Helsinki, unul dintre personajele din ”Casa de Papel”, a locuit nouă ani în România, mai întâi în cartierul bucureștean Drumul Taberei. Vorbește românește și s-a mutat în Timișoara după ce a participat la un festival de punk și s-a îndăgostit de orașul de pe Bega.

RomaniaTV.net
04 apr. 2020, 16:39
Helsinki din Casa de Papel a locuit 9 ani în România. Vorbeşte foarte bine româneşte: „Salut toţi românaşii! Staţi în case!”

Actorul sârb Darko Peric, care interpretează personajul unui rus gay ”botezat” cu numele capitalei Finlandei, a făcut dezvăluiri incredibile timpul unui interviu pentru Virgin Radio. 

Peric a povestit cum a început să facă tatuaje în România, în anul 1999. Actorul a studiat în perioada 1995-1998 în București, apoi s-a mutat în Timișoara unde ”și-a întâlnit prietenii”, iar de atunci nu a vrut să se mai întoarcă în Capitală.

Citeşte şi: CASA DE PAPEL, un nou sezon pe Netflix: Surprize uriaşe în seria 4, Profesorul se întoarce în joc VIDEO

Actorul sârb a declarat că personajul lui preferat din Casa de Papel este Arturito, directorul băncii care avea o relație extraconjugală cu o angajată care trece de partea găștii jefuitorilor.

Întrebat fiind unde i-a plăcut mai mult dintre București și Timișoara, actorul nu a ezitat și a dat Capitala pe orașul din Vest pentru că este ”mai cosmopolit”.

Actorul mergea la Club A, Lăptăria lui Enache și Cinematecă și a devenit nostalgic când moderatorul i-a spus că Lăptăria nu mai există: ”Wow, Bucureștiul ăla nu mai există…”.

Peric a încheiat interviul cu un mesaj optimist pentru ”toți românașii” pe care i-a îndemnat să stea în case pentru a se proteja de coronavirus și să se uite la serialul Casa de Papel, al cărui nou sezon tocmai a început.

Ceee frumoasă e povestea asta

Publicată de Virgin Radio Romania pe Sâmbătă, 4 aprilie 2020