Hermannstadt – CFR Cluj 0-1 în etapa a 9-a din Liga 1. Ţucudean duce campioana pe locul 1. VEZI CLASAMENTUL

CFR Cluj s-a impus, sâmbătă, în deplasarea cu Hermannstadt, scor 1-0, și a urcat provizoriu pe locul 1 în Liga 1.

22 sept. 2018, 14:08
Hermannstadt – CFR Cluj 0-1 în etapa a 9-a din Liga 1. Ţucudean duce campioana pe locul 1. VEZI CLASAMENTUL

CFR Cluj a fost inexistentă în primele 45 de minute. Toni Conceicao a păstrat patru dintre oamenii ofensivi, Costache, Ioniță, Mailat și Tambe, pe banca de rezerve, iar jocul în jumătatea adversă de teren a avut de suferit. Cea mai mare șansă de gol a primei părți a venit în cel de-al doilea minut de prelungire. Arlauskis a avut o intervenție miraculoasă la șutul francezului N’Kololo.

Tot sibienii au fost mai periculoși și după pauză. Tsomou a scăpat singurul cu Arlauskis în minutul 56, dar „centralul” Marcel Bârsan a întors total neinspirat faza, la un fault comis de CFR aproape de jumătatea terenului. Golul a venit contrar cursului jocului. Ionuț Stoica a respins greșit o minge simplă. Djokovic a fost prompt la recuperare, a pasat din prima, cu capul, către Țucudean, care a marcat la primul șut pe poartă al „feroviarilor”, în minutul 69.

Hermannstadt – CFR Cluj 0-1 (0-0)

Ţududean 69

Hermannstadt: Căbuz – Company, Mijuskovic, Stoica, Tătar – Dâlbea, Antonov – Serediuc (Blănaru 63), Chalkiadakis, N’Kololo – Tsoumou (Petrescu 63). Antrenor: Pelici.

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Lang, Vinicius (Muresan 20), Camora – Djokovic, Males, Moutinho – Omrani (Al. Ioniţă 65), Ţucudean, Păun (Mailat 46). Antrenor: Conceicao.

Clasament