HERMANNSTADT – CSU CRAIOVA 0-1. Oltenii vor titlul în Liga 1, sunt la două puncte de liderul CFR Cluj

HERMANNSTADT - CSU CRAIOVA 0-1 şi oltenii pun presiune pe FCSB înaintea meciului direct de săptămâna viitoare.

16 feb. 2019, 10:40
HERMANNSTADT – CSU CRAIOVA 0-1. Oltenii vor titlul în Liga 1, sunt la două puncte de liderul CFR Cluj

HERMANNSTADT – CSU CRAIOVA 0-1. CSU Craiova a câștigat pe terenul celor de la Hermnanstadt, 1-0, și a urcat pe locul 2 în clasament Ligii 1. 

După o primă repriză echilibrată, cu ocazii la ambele porți, CSU Craiova a deschis scorul prin atacantul brazilian Nuno Rocha. Acesta a marcat în minutul 67, cu un șut de la 6 metri.

CSU Craiova este pe acum pe locul 2, cu 45 de puncte, la 2 de liderul CFR Cluj. Oltenii au trecut peste FCSB, care va juca luni contra Chiajnei. Hermannstadt rămâne pe locul 9, cu 29 de puncte.

ECHIPELE DE START:

FC Hermnanstadt: Căbuz – Mățel, Mijuskovic, Dandea, I.Stoica, Tătar – Petrescu, Moreira, L.Dumitru – Lendric, Tsoumou
Rezerve: Niga, Pamfile, Dâlbea, Sg. Popovici, Offenbacher, Blănaru, Jazvic
Antrenor: Vasile Miriuță

CSU Craiova: Pigliacelli – Martic, Tiago Ferreira, Kelic, Bancu – Mateiu, Cicâldău – Bărbuț, An. Cristea, Mihăilă – Koljic
Rezerve: Popescu, Donkor, Briceag, Fedele, Rocha, Colli, Fortes
Antrenor: Devis Mangia

Arbitru: Radu Petrescu
Asistenți: Radu Ghinguleasc, Alexandru Cerei

HERMANNSTADT – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Ajunsă la cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj, după victoria din meciul direct, Craiova merge la Piteşti să câştige şi cu FC Hermannstadt. Vasile Miriuţă nu e convins că îi poate încurca pe olteni.

„Când am ajuns aici mi s-a spus că obiectivul e salvarea de la retrogradare, dar acum aud pe unii, pe alţii, de vreo lună de zile, cu play-offul. Hai să stăm liniştiţi, să stăm în banca noastră, noi nu cu CFR, FCSB şi Craiova ne batem, ci cu celelalte echipe, ştim cu toţii, da?”, a declarat antrenorul nou-promovatei din Sibiu.

„E un meci dificil, foarte important, şi mai important după ce am câştigat cu CFR etapa trecută”, a spus şi „principalul” oltenilor, Devis Mangia.