Hidos. Creatură BIZARĂ, asemănătoare EXTRATERESTRULUI din filmul ALIEN, descoperită în CHINA

Un ţipar violet, extrem de rar, a fost descoperit în estul provinciei chineze Jiangsu. Creatura se hrăneşte cu crustacee, peşti mici şi nevertebrate, folosindu-şi fălcile înspăimântătoare.

10 sept. 2013, 14:08

Cercetătorii au descoperit că ţiparul poate ajunge şi la călătorii de 100 de kilometri, părăsind marea pentru apele dulci. Cu toate acestea, inedită este asemănarea dintre animalul marin şi extraterestrul din filmul Alien, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Un pescar a prins un peşte-monstru: Un ţipar gigantic, de 43 de kilograme FOTO

Ţiparul violet a fost descoperit în apele lacului Taihu din China, cercetătoirii încercând să descopere tot ceea ce se poate despre specia respectivă. Din ultimele informaţii, el poate creşte până la 30 de centimetri ăn lungime, hrănindu-se cu crustacee, peşti mici şi diferite nevertebrate.

Citeşte şi Vezi ce a păţit un scafandru după ce s-a întâlnit cu o BESTIE MARINĂ: Diavolul mi-a MÂNCAT FAŢA FOTO

Ceea ce i-a frapat pe oamenii de ştiinţă este că micul animal migrează între mări şi apele dulci de pe uscat, însă călătoriile lui nu depinde de diferite ritualuri de împerechere. Astfel, ei se reproduc în apă dulce, dar petrec mult timp în mare, unde se hrănesc şi se dezvoltă. Ulterior, ei se întorc în râuri sau lacuri, unde se hrănesc iar şi se dezvoltă şi mai mult, înainte de a se reproduce iar.