Hidroelectrica, despre plata facturilor: ”În caz contrar, plata nu va fi procesată!”

Indiferent de modul în care facturile sunt achitate la Hidroelectrica, este necesar să fie trecute câteva date importante, fără de care plata poate fi întârziată, neprelucrată sau returnată.

16 feb. 2024, 10:08
Hidroelectrica, despre plata facturilor: ”În caz contrar, plata nu va fi procesată!”

Indiferent de varianta de plată aleasă pentru facturi, reprezentanții Hidroelectrica avertizează cu privire la plata corectă a facturii.

”Cum mă asigur că efectuez plata corectă a facturii de energie?

În vederea alocării corecte a plății efectuate, vă rugăm să luați în calcul următoarele:

Este necesară introducerea detaliilor de plată formate din cont contract și număr factură, indiferent de modalitatea de plată aleasă.

Plățile care nu respectă modalitățile de plată prezentate în cadrul facturii de energie electrică și pe pagina de internet vor fi procesate cu întârziere, nu vor fi prelucrate sau vor fi returnate, după caz.

Termenul de procesare a plății în sistemul nostru informatic este de maximum trei zile lucrătoare”, se arată pe pagina de Facebook a companiei.

Citește și: Hidroelectrica anunță modificări importante la facturi din februarie. Sunt vizați toți clienții

Hidroelectrica anunță modificări la transmiterea indexului pentru luna februarie 2024. În mod normal, transmiterea indexului la Hidroelectrica se face în perioada 24-28 a lunii, însă în februarie se schimbă.

Astfel, citirea indexului Hidroelectrica pentru luna februarie 2024 şi transmiterea lui se va face mai devreme, potrivit unui mesaj postat în aplicaţia iHidro. Pentru luna februarie, perioada de citire a indexului la Hidroelectrica se face în intervalul 22-26 februarie 2024, pe parcursul a cinci zile.

Indexul autocitit al Hidroelectrica poate fi comunicat gratuit la numărul de telefon: 0800.800.359.

Citește și: Facturile la gaze s-ar putea dubla. Avertisment cumplit pentru românii cu centrale

Compania Hidroelectrica are în prezent aproape 600.000 de clienţi.