Hidroelectrica, mesaj-surpriză pentru clienți. Ce trebuie să facă românii notificați

Românii de pe grupurile din social media au aprins noi polemici după ce au primit o notificare din partea furnizorului de energie electrică. 

27 apr. 2023, 22:48
Hidroelectrica, mesaj-surpriză pentru clienți. Ce trebuie să facă românii notificați

Biroul de presă al Hidroelectrica susține că la orice moment al derulării unui contract de furnizare de energie, clientul poate opta pentru migrarea către orice alt furnizor. Mai mult decât atât, migrarea se realizează fără a fi percepute penalități.

Iată mesajul transmis de Hidroelectrica către clienți:

„Hidroelectrica a început sa trimită notificări pentru prelungirea contractului.

Email-ul este însoțit de 2 fișiere: Oferta Casnică și Notificarea. Fișierul cu notificarea este parolat cu ultimele 4 cifre din CNP-ul titularului.

În interior se găsește un link pe portalul client.hidroelectrica.ro. Linkul din notificare deschide o pagină cu 2 butoane: Butonul verde Acceptă și butonul roșu Refuză.

Prin apăsarea butonului Acceptă, va dați consimțământul pentru prelungirea contractului pe 12 luni. Daca apăsați pe butonul Refuză, atunci înseamnă că NU se acceptă noul preț, iar actualul contract nu se va prelungi și va înceta la data scrisă în contract, fiind nevoit să cautați un alt furnizor.

Există o a treia opțiune:

NU luați nicio acțiune, adică primiți notificarea dar nu apăsați niciunul dintre butoane, atunci conform contractului înseamnă ca aprobați tacit noul preț și vi se va prelungi contractul pe încă 12 luni la prețul din noua oferta.

Odată aleasă o opțiune nu se mai poate reveni la această pagină. Așa că mare grijă să nu apăsați din greșeală alt buton decât cel dorit”, se arată pe un grup dedicat clienților marilor companii de energie.