Hidrologii au emis COD GALBEN de inundaţii. Vezi zonele vizate

Hidrologii au emis un cod galben de inundaţii pentru zonele Jiu, Olt şi Argeş în perioada 16.10.2013, ora 21.00 -  17.10.2013, ora 14.00. Sunt aşteptate scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie cu efect de inundaţii locale, creşteri de debite şi niveluri pe unele râuri din bazinele hidrografice menţionate cu posibile depăşiri ale cotelor de atenţie. 

RomaniaTV.net
16 oct. 2013, 11:12
Hidrologii au emis COD GALBEN de inundaţii. Vezi zonele vizate

Hidrologii au emis un cod galben de inundaţii pe râurile din bazinele hidrografice: Jiu superior şi afluenţii săi de stânga (judeţele Hunedoara şi Gorj), pe afluenţii Oltului mijlociu şi inferior (judeţele Vâlcea şi Gorj) şi pe afluenţii Argeşului superior (judeţul Argeş).

„Având în vedere situaţia hidrometeorologică actuală şi prognoza meteorologică pentru următoarele 24 de ore, există risc de producere de scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie cu efect de inundaţii locale, creşteri de debite şi niveluri pe unele râuri din bazinele hidrografice menţionate cu posibile depăşiri ale cotelor de atenţie”, informează Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor.