Hilar: Câinele care nu îşi lasă stăpânii să ÎNCHIRIEZE un apartament. Vezi ce a făcut FOTO

Un câine de trei ani, din rasa ciobănesc german, a devenit vedetă pe internet după ce a apărut în toate fotografiile de prezentare ale unui apartament dat spre închiriere. Stăpânii au descoperit ulterior isprava patrupedului, în momentul în care imaginile au fost postate pe un site de anunţuri.

23 mart. 2013, 14:26

Otis, ciobănescu german, a apărut în toate fotografiile de prezentare ale apartamentului stăpânilor. Cuplul a postat pe site-ul american Craiglist un anunţ cu privire la închirierea unui apartament. Cu toate că familia a făcut mai multe fotografii, câinele s-a strecurat în toate, chiar dacă uneori este greu de depistat. El s-a plimbat prin bucătărie, dormitor şi sufragerie, alături de stăpânul fotograf.

Citeşte şi 825 de LIRE pe lună pentru un apartament DEZASTRUOS. Tu ai locui aici? GALERIE FOTO

Citeşte şi Copil sau căţel? Un animăluţ poate fi confundat uşor cu o fetiţă VIDEO

John şi Sara Kanive voiau să îşi închirieze apartamentul de două camere din Lakeview, Chicago. Cu toate acestea, se pare că animalul nu vrut să părăsească locuinţa şi face tot posibilul să ţină la distanţă posibilii doritori.

Citeşte şi IMPRESIONANT: Câinele care a salvat o fetiţă de trei ani în Polonia

Din păcate, adorabila reclamă a devenit viral şi apartamentul de 1.900 de doalari pe lună a fost închiriat în mai puţin de 24 de ore. Câinele a intrat în familia americanilor când avea doar opt săptămâni, după ce a fost salvat dintr-un centru de ajutorare al animalelor. Potrivit posesorilor, animalul adoră să fie în preajma oamenilor şi obişnuieşte să stea în poala lor, chiar dacă are aproape 15 kilograme.