Hilar:Ce făcut un bărbat după ce a fost surprins de MILIOANE de oameni că se SCOBEA ÎN NAS VIDEO

Un bărbat care se scobea în nas a devenit vedetă pe internet după ce a făcut un gest amuzant, aproape grandios. Cu toate că a fost văzut de milioane de oamenii scobindu-se în nas, fiind filmat de o televiziune naţională din America, în timpul unui important meci de baschet, el a făcut cu ochiul şi a zâmbit.

RomaniaTV.net
21 mart. 2013, 15:14
Hilar:Ce făcut un bărbat după ce a fost surprins de MILIOANE de oameni că se SCOBEA ÎN NAS VIDEO

Bărbatul nu a părut impresionat de acest lucru şi a făcut cu ochiul camerei după ce şi-a terminat sesiunea de introducere a degetului arătător în cavitatea nazală. Incidentul a avut loc în cursul zilei de joi, la jumătatea lunii martie, la începutul meciului de baschet între echipele americane Knicks şi Trail Blazers, în cadrul NBA.

Citeşte şi Gafă MONUMENTALĂ la o televiziune din Danemarca VIDEO

Citeşte şi O vedetă din România, gest scârbos în public FOTO

Personajul era poziţionat pe scaunele destinat publicului, în spatele comentatorilor TV, chiar între cei doi. În timpul unui cadru, cei doi erau în prim-plan vorbind despre echipele de start, în timp ce spectatorul îşi elibera o nară de impurităţi.

Citeşte şi Gestul anului, în sport. Pasa prin care un baschetbalist a impresionat America VIDEO

După ce s-a scobit în nas, bărbatul s-a uitat dezgustat la degetul cu care a săvârşit gestul repulsiv. Ulterior, când a realizat că a fost filmat, el a făcut cu ochiul camerei, zâmbind satisfăcut. Filmul a devenit în scurt timp viral şi a fost vizionat de aproape două milioane de oameni într-o singură săptămână.

Citeşte şi GEST OBSCEN: Chris Brown, cu mâna între picioare în faţa paparazzilor FOTO