Hillary Clinton a suferit o comoţie cerebrală după ce a leşinat

Hillary Clinton a suferit o comoţie cerebrală după ce a leşinat, dar se recuperează, a declarat purtătorul de cuvânt al acesteia.

RomaniaTV.net
15 dec. 2012, 17:31
Hillary Clinton a suferit o comoţie cerebrală după ce a leşinat

Secretarul de Stat american Hillary Clinton se recuperează acasă după ce a suferit o contuzie, a declarat purtătorul de cuvânt al acesteia, Philippe Reines.

“Pentru că suferea din cauza unui virus stomacal, Secretarul de Stat Clinton s-a deshidratat şi a leşinat, suferind o contuzie. Se recuperează acasă şi va fi monitorizată în mod regulat de doctori. La recomandările acestora, ea va continua să lucreze de acasă săptămâna viitoare”, a declarat Phillipe Reines, potrivit The Globe and Mail.

La începutul săptămânii, şefa diplomaţiei americane şi-a anulat un turneu în Maroc, Tunisia şi Abu Dhabi din cauza unui enterovirus, potrivit Mediafax.

Clinton, în vârstă de 65 de ani, călătoreşte în medie de două ori pe lună în străinătate, unde rămâne mai multe zile. Ea îşi încheie mandatul în ianuarie şi se va retrage după patru ani la conducerea principalei reţele diplomatice a lumii, în serviciul preşedintelui Barack Obama.

Având în vedere popularitatea sa internaţională şi în Statele Unite, presa americană speculează periodic asupra candidaturii sale la alegerile prezidenţiale din 2016. Dar soţia fostului preşedinte Bill Clinton asigură că vrea să „înceteze cu politica” şi să revină la „viaţa privată”.