Hingherii au ridicat 400.000 de euro. Un bolid de lux a fost urcat pe platformă VIDEO

Angajaţii unei firme de remorcare au avut parte de provocarea vieţii lor, zilele trecute, ei fiind solicitaţi să ridice un autoturism extrem de scump, din Piaţa Romană. 400.000 de euro costa automobilul de lux, un Lamborghini Aventador.

RomaniaTV.net
10 feb. 2013, 10:24
Hingherii au ridicat 400.000 de euro. Un bolid de lux a fost urcat pe platformă VIDEO

Între acţiunile lor de rutină, pe care le efectuază pe şoselele din ţară, „hingherii” de maşini au avut parte zilele trecute de una ieşită din tipare, care le-a pus la încercare îndemânarea. Ei au fost solicitaţi să ridice pe platformă un bolid de lux, a cărui valoare depăşeşte 400.000 de euro.

Potrivit jurnaliştilor de la Cancan, autoturismul, un Lamborghini Aventador, avea cel mai probabil o problemă tehnică. Angajaţii firmei au avut mare grijă să nu zgârie maşina, au legat-o cu cabluri şi au ridicat-o cu mare grijă pe rampă, timp în care trecătorii au putut admira în voie bijuteria estimată la aproape o jumătate de milion de euro.

Lamborghini Aventador a fost lansată în urmă cu doi ani, la Salonul Auto de la Geneva, iar viteza sa maximă este de 371 km/oră.