Hitler şi-ar fi înscenat moartea! Documentele FBI scot adevărul la iveală. Unde ar fi fugit

Iubitorii de conspiraţii se pot declara fericiţi. Se pare că Hitler şi-ar fi înscenat moartea!

RomaniaTV.net
29 ian. 2018, 19:34
Hitler şi-ar fi înscenat moartea! Documentele FBI scot adevărul la iveală. Unde ar fi fugit

Adolf Hitler si-ar fi inscenat moartea! Documentele FBI care sustin aceste lucruri scot adevarul la iveala. Acestea sustin ca Hitler ar fi fugit in America de Sud, informeaza unilad.co.uk.

Al treilea sezon al emisiunii ‘Vanatoarea lui Hitler’ vrea sa demonstreze acest lucru. Conspirationistii sustin ca Adolf Hitler a supravietuit razboiului. Acesta si-ar fi inscenat moartea si a fugit in Argentina.

Emisiunea a aparut pe post prima data in 2015. De atunci, specialistii care se ocupa de ea incearca sa arate adevarul despre Adolf Hitler. Acum, in episodul urmator, vor discuta despre moartea sa. Liderul nazist s-a impuscat in timp ce se ascundea intr-un buncar, pe 30 aprilie 1945.

Dar, conform documentelor clasificate de FBI in 2014, Hitler ar fi supravietuit invaziei sovietice a Berlinului. Echipa emisiunii ‘Vanatoarea lui Hitler’ sustine ca are dovezi ca acesta si-a inscenat moartea. Apoi a fugit din Germania in Argentina.

Veteranul CIA, Bob Baer, a examinat posibila ruta prin care Adolf Hitler a fugit. Acesta folosea aceeasi metoda prin care serviciile de inteligenta o foloseau pentru a gasi tintele, in toata lumea. Acesta ar fi fugit din buncar cu ajutorul unui tunel secret.

Unii considera ca a fugit in Europa dupa caderea Berlinului. Alte teorii sugereaza ca si-a petrecut ultimele zile din viata ascunzandu-se in America de Sud. Acolo a dus o viata normala. In 1955, un informator CIA sustine ca l-a vazut pe Hitler in Columbia.

Un alt motiv pentru care se crede ca moartea lui a fost inscenata vine din partea oficialilor germani. Acestia l-au declarat mort pe Adolf Hitler in mod oficial abia dupa 11 ani. Rochus Misch, fostul bodyguard al lui, sustine ca stie ce s-a intamplat cu Adolf Hitler in ultimele clipe de viata.

Citeşte mai mult pe ciao.ro