Hizo avertizează: Twente e cel mai puternic adversar pe care l-am întâlnit

Antrenorul Vasluiului spune că olandezii au fost cei mai puternici adversari în acest sezon, în care echipa moldoveană a mai jucat cu Sporting Lisabona, Sparta Praga, Lazio şi FC Zurich.

RomaniaTV.net
16 dec. 2011, 16:50
Hizo avertizează: Twente e cel mai puternic adversar pe care l-am întâlnit

Antrenorul Viorel Hizo spune despre Twente Enschede, echipa pe care Steaua o va întâlni în 16-imile Ligii Europa, că este cel mai puternic adversar împotriva căruia a evoluat FC Vaslui în actuala ediţie a cupelor europene.

Steaua nu va avea deloc o dublă uşoară cu Twente. Olandezii au o echipă foarte, foarte bună care pune probleme oricui. Până acum, cred că Twente a fost cel mai puternic adversar pe care l-am întâlnit în cupele europene. Apoi Lazio şi Sparta Praga„, a spus Hizo, citat de Mediafax.

Cu toate acestea, tehnicianul este de părere că Twente şi Steaua au şanse egale de calificare în optimile de finală. „Cei de la Twente au pierdut un jucător foarte bun, pe Ruiz, transferat în Anglia. Dar chiar şi aşa în grupe au terminat pe primul loc. Nu le va fi uşor celor de la Steaua, dar având în vedere că joacă primul meci la Bucureşti cred că sunt şanse 50-50 la sută. Ar fi foarte bine ca Steaua să se califice şi nu spun asta pentru că vreau să ne răzbune pe noi„, a menţionat antrenorul formaţiei FC Vaslui.