Hizo: Azi cred că am ieşit din cursa pentru primele locuri în Liga 1

Antrenorul Viorel Hizo a declarat, sâmbătă, că echipa FC Vaslui a ieşit din cursa pentru primele locuri în Liga I, în urma înfrângerii, cu scorul de 0-1, din partida cu Sportul Studenţesc, din etapa a XV-a, acuzând jocul foarte slab al elevilor săi, informează Mediafax.

RomaniaTV.net
26 nov. 2011, 15:47
Hizo: Azi cred că am ieşit din cursa pentru primele locuri în Liga 1

„De ce mi-a fost frică nu am scăpat, am jucat foarte prost. Nu avem nicio scuză. Cum să ai atâtea ocazii şi să nu reuşeşti să înscrii. Cred că în ultimele 15 minute am avut 5-6 ocazii, dar, dacă nu reuşeşti să înscrii, nu te poţi aştepta să câştigi. Nu trebuia să pierdem acest joc niciodată, evoluţia noastră a fost foarte slabă. E o mare surpriză, nu putem să ne prezentăm aşa. Normal că mă nelinişteşte meciul cu Lazio, după acest rezultat”, a declarat Hizo în conferinţa de presă de după meci.

Tehnicianul a precizat că aceasta este „cea mai neagră zi din campionat” pentru FC Vaslui. „Azi cred că am ieşit din cursa pentru primele locuri. Nu este devreme să spun asta, trebuia să câştigăm acest joc. Azi a fost cea mai neagră zi din campionatul acesta, toţi suntem vinovaţi”, a precizat Hizo.

La rândul său, finanţatorul Adrian Porumboiu s-a arătat extrem de nemulţumit de evoluţia jucătorilor. „Nu pot să-mi explic ce s-a întâmplat, nu mă mai aştept la nimic, la ce să mă mai aştept? Nu ai voie să joci atât de slab. Dacă nici pe Sportul nu baţi, ce pretenţii să mai ai de la un meci cu Lazio? Şi asta în condiţiile în care jucătorii au avut salariile plătite la zi şi au avut toate condiţiile”, a spus Porumboiu.

Echipa FC Vaslui a fost învinsă, sâmbătă, la Bucureşti, cu scorul de 1-0 (1-0), de formaţia Sportul Studenţesc, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I. Golul a fost reuşit de Loenard Dobre, în minutul 16.