TOP 10 sportivi URIAŞI şi hobby-urile lor INCREDIBILE

Sportivii au, în marea lor majoritate, hobby-uri normale. Citesc, merg la cinema, ies cu prietenii. Unii au însă preocupări la care nu te-ai fi aşteptat niciodată.

15 feb. 2015, 08:40

Sunt sportivi uriaşi, recunoscuţi în toată lumea, dar imaginea pe care o ştii este în contrast total cu pasiunile pe care le au.

MIKE TYSON: cel mai tânăr campion mondial din istoria „greilor”, supranumit „Bestia”, creşte porumbei călători! Ba, mai mult, Tyson pariticipă la diferite concursuri de gen.

Citeşte şi: Top 10 ţări din lume cu cele mai FRUMOASE femei FOTO

RIO FERDINAND: durul fundaş care a făcut carieră la Manchester United şi naţionala Angliei este mult mai liniştit în viaţa de zi cu zi: iubeşte dansul clasic, pe care îl practică de când era adolescent. Ferdinand a frecventat Şcoala de Balet din Londra în adolescenţă.

Citeşte şi: TOP 10. Cele mai CIUDATE stadioane din lume FOTO

FERNANDO ALONSO: dublul campion mondial de Formula 1 are şi acum o pasiune din copilărie, magia! Pilotul şi-a demonstrat aptitudinile în faţa colegilor de echipă, dar şi în gale umanitare.

TIM DUNCAN: de cinci ori campion în NBA, de trei ori MVP al finalei şi de două ori desemnat cel mai bun jucător din NBA, baschetbalistul de la San Antonio Spurs este colecţionar de spade, cuţite şi săbii. Piesa de rezistenţă a colecţiei este sabie de samurai, cu o lungime de 1,2 metri. Îi mai plac literatura SF si jocurile video de acelaşi gen.

Citeşte şi: TOP 10. Cele mai valoroase BRANDURI din SPORT

MANUEL ALMUNIA: portarul spaniol este specialist în istoria celui de-Al Doilea Raboi Mondial. Pasiunea a venit după ce a vizionat filmul Saving private Ryan, al lui Steven Spielberg. De atunci, Almunia este un obişnuit al muzeelor, al cărţilor de istorie, iar în timpul liber se întâlneşte cu supravieşuitorii războiului pentru a afla date direct de la sursă.

FLOYD MAYWEATHER: printre maşini, haine de blană şi bijuterii, cel mai în vogă boxer al momentului are o pasiune la fel de extravagantă, şi anume ceasurile de lux personalizate. Mayweather are op colecţie de ceasuri de aproape 10 milioane de dolari, cu piese de la Audemars Piguet, Franck Muller, Jacob Co, Rolex etc.

Citeşte şi: TOP 10 cele mai tari EVENIMENTE SPORTIVE din LUME

CRISTIANO RONALDO: „BAlonul de Aur 2014” este un mare jucător de bingo. „Este palpitant sa astepti mult timp ultimul numar de care ai nevoie si apoi sa vezi pe unul dintre prietenii tai, impotriva caruia joci, ca-l obtine inaintea ta”, a declarat Ronaldo pentru presa din Portugalia.

CHAD BROWN: fostul mare jucător de fotbal american este pasionat de herpetologie, ştiinşa care studiaza reptilele şi batracienii. Sportivul este fascinat de şerpi şi chiar a deschis o afacere profitabilă.

Citeşte şi: TOP 10. Cele mai CIUDATE cupluri din sport FOTO

GILBERT ARENAS, fostul star din NBA, creşte rechini. Pasiunea îl costă o avere, dar baschetbalistul este mândru de „copiii” săi.

DWAYNE WADE, vedeta lui Miami Heat, colecţionează pantofi de sport. Are o cameră specială dedicată încălţărilor.