HOROSCOP. Cum ţi se va schimba viaţa în 2020. ce zodii vor suferi multe decepţii

Anul care urmează vine cu noi schimbări, cu noi provocări şi peripeţii pentru toate zodiile.

RomaniaTV.net
30 oct. 2019, 10:10

Capricornii sunt cei care vor renunţa la angajamentele făcute pentru a-şi acorda timp propriei persoane, iar racii vor primi veşti foarte bune şi un nou membru se va alătura în scurt timp familiei.

Berbec: 21 martie – 20 aprilie

Pentru berbeci, anul 2020 vine cu numeroase schimbări pe toate planurile. Se pare că în ceea ce priveşte dragostea, astrele au veşti foarte bune, existând şansa ca, în anul ce urmează, berbecii să îşi întâlnească marea dragoste. De asemenea, pe plan financiar, berbecii nu o vor duce atât de bine în noul an, însă există şansa ca situaţii neprevăzute să apară şi să existe ocazia de a câştiga nişte sume frumoase de bani. Este important ca anul care urmează să fie primit cu braţele deschise şi să spunem „Da!” oricărei provocări ne iese în cale.

Taur: 21 aprilie – 20 mai

Viaţa taurilor se va schimb foarte mult în anul 2020, în ceea ce priveşte locul de muncă. Cu toate că te simţi destul de ok la locul de muncă actual, ceva din sinea ta te îndrumă să îţi dai demisia şi să mergi în căutarea noului tău drum, să îţi împlineşti dorinţele şi să te regăseşti.

Anul nou vine cu numeroase schimbări, vei lua decizii drastice, vei face schimbări la 180 de grade, vei întoarce munţii pe dos doar pentru a ajunge să te simţi bine în pielea ta şi să munceşti cu dragoste şi devotament. Următoarele câteva luni vei fi pe cont propriu, hotărâtă pe ceea ce ai ales şi dornică de a învăţa cum să te redescoperi şi să te reinventezi.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Pentru gemeni, anul 2020 nu aduce prea multe schimbări. Viaţa nativilor din zodia gemeni rămâne aproape neschimbată, relaţia merge impecabil, job-ul este satisfăcător iar pentru viitor nu şi-au creionat planuri prea mari. Important este ca anul care urmează să nu fie la fel de monoton şi să găsiţi o cale prin care să reuşiţi să faceţi alte lucruri, să ieşiţi din cotidian şi să vă testaţi limitele.

Citeste articolul complet pe horoscop Clair.ro