Cele trei zodii care vor suferi pe plan sentimental în perioada următoare. Luna septembrie vine cu vești nu tocmai bune pentru ele

Se anunță o perioadă grea pentru trei zodii, nativii acestora fiind ca un magnet pentru probleme, pe plan sentimntal și nu numai.

13 sept. 2022, 17:34
Cele trei zodii care vor suferi pe plan sentimental în perioada următoare. Luna septembrie vine cu vești nu tocmai bune pentru ele
Horoscop 26 decembrie 2022. Racii dau lovitura înainte de Revelion, Pe Berbeci îi aşteaptă o schimbare uriaşă!

Horoscopul ne arată care sunt cele trei zodii care vor avea parte de niște săptămâni cu evenimente nu tocmai plăcute : Taur, Fecioară și Capricorn.

Taur

Persoanele născute sub acest semn zodiacal vor trece prin momente mai grele la începutul acestui anotimp.  Supărările vor începe luna aceasta și pot continua săptămâni bune. Pe plan amoros lucrurile nu arată bine, o poveste de dragoste ce părea să nu se sfârșească vreodată se poate transforma într-o amintire.

Taurii se despart foarte greu de persoana iubită și numai dacă au un motiv întemeiat. Nu există loc de minciuni sau trădări pentru aceștia, putând să renunțe foarte ușor la persoana pe care o iubesc, dacă aceasta le-a greșit sau i-a rănit în vreun fel.

Citește și: Compatibilitatea zodiilor, în viziunea numerologului Mihai Voropchievici. Ce combinaţie de zodii are cele mai mari şanse de viitor

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară sunt și ei umbriți de necazuri în perioada următoare. Chiar dacă în general sunt foarte calculați când vine vorba de o despărțire, de data aceasta vor lua o decizie imediată influențată de faptul că au fost răniți.

Chiar dacă până acum nativii din zodia Fecioară au fost foarte îndrăgostiți de partenerii lor, atât în momentele bune, cât și în cele mai puțin bune, luna aceasta lucrurile se vor schimba. O veste neplăcută va schimba traiectoria sentimentală a Fecioarelor, ajungându-se la despărțire, iar decizia de separare va veni din ambele părți.

Aceștia nu au de suferit doar pe plan sentimental, ci și pe plan financiar dacă nu se focusează pe sarcinile importante care trebuie îndeplinite.

Citește și: Horoscop 14 septembrie 2022. O zodie are lumea la picioare, de altele se ţin scai ghinioanele

Capricorn

La fel ca Fecioarele, Capricornii se află într-o situație similară. Decizia despărțirii de partener va veni în mod neașteptat, dar nu vor suferi foarte mult, reușiind să găsească rapid pe altcineva. Datorită firii copilăroase a Capricornilor, aceștia vor putea atrage asupra lor și energii pozitive și vor putea atrage în viața lor partenerul ideal pentru o perioadă îndelungată.