Horia Brenciu, dezvăluiri despre copiii săi, care s-au confruntat cu bullying-ul: „Nu e ușor, dar lucrăm continuu la asta”

Horia Brenciu, dezvăluiri despre copiii săi. Artistul și Alice Dumitrescu formează, de mai bine de 15 ani, unul dintre cele mai solide și mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Au o familie numeroasă și se bucură de familia lor frumoasă.

14 dec. 2022, 18:41
Horia Brenciu, dezvăluiri despre copiii săi, care s-au confruntat cu bullying-ul: „Nu e ușor, dar lucrăm continuu la asta”
Horia Brenciu, dezvăluiri despre copiii săi

Horia Brenciu, dezvăluiri despre copiii săi. În cadrul unui interviu pe care recent l-a oferit, cântărețul a mărturisit că și copiii lui s-au confruntat cu bullying-ul, care este o problemă la nivel mondial, și tot mai mulți copii devin victime ale acestui fenomen.

Horia Brenciu, dezvăluiri despre copiii săi

Artistul a mărturisit faptul că cei mici s-au confruntat cu această problemă. Totuși, Horia Brenciu este de părere că stima de sine și încredere în propria persoană sunt cele mai bune metode pentru a trece mai ușor peste astfel de situații. De asemenea, a precizat faptul că el și soția sa îi ajută pe copii să își consolideze stima de sine.

,,Da… fiecare dintre noi cred că s-a lovit de acest fenomen, în copilărie. Părerea mea e că cel mai ușor treci peste asta când ești cât de cât echilibrat. Și ai oameni în jurul tău care țin la ține și te iubesc. Lucrurile sunt mai simple când ai o minimă stimă și încredere în tine. Asta încercăm cu copiii noștri, să creștem stima de sine. Nu e ușor, dar lucrăm continuu la asta”, a declarat Horia Brenciu.

Citește și: Mihai Bobonete a „înțepat-o” pe soția lui Horia Brenciu: „Ea e drăguță doar de Crăciun”

Horia Brenciu revine în televiziune

După o lungă o perioadă în care nu a mai avut niciun contract cu vreun post de televiziune, Horia Brenciu revine în forță. Cum se apropie cu pași repezi sărbătorile de iarnă, Horia este foarte ocupat cu pregătirile pentru concertele aniversare, însă marea surpriză este că revine în televiziune.

Acesta a filmat deja pentru revelion. De asemenea el va filma pentru mai multe emisiuni de la PRO TV. Horia Brenciu este și un artist desăvârșit așa că anul acesta va organiza la Sala Palatului un spectacol aniversar. Ca de fiecare dată acesta le pregătește surprize de proporții celor care îi ascultă muzica și îl îndrăgesc.