Mihai Bobonete a „înțepat-o” pe soția lui Horia Brenciu: „Ea e drăguță doar de Crăciun”

Mihai Bobonete a "înțepat-o" pe soția lui Horia Brenciu. Actorul a fost invitat în podcastul cântărețului, unde a vorbit despre multe lucruri și persoane, una dintre ele fiind chiar Alice Dumitrescu, soția lui Brenciu.

01 dec. 2022, 15:04
Mihai Bobonete a „înțepat-o” pe soția lui Horia Brenciu: „Ea e drăguță doar de Crăciun”
Actorul a fost invitat în podcastul cântărețului

Mihai Bobonete a „înțepat-o” pe soția lui Horia Brenciu. Bobiță din Las Fierbinți a dezvăluit că are o relație specială pe care o are cu soția artistului, Alice Dumitrescu, de profesie producător tv. Horia i-a mărturisit invitatului din podcastul său că partenera sa de viață a fost extrem de încântată când a auzit că îl va intervieva, lucru pe care Bobonete nu l-a crezut.

Mihai Bobonete a „înțepat-o” pe soția lui Horia Brenciu

Acesta și-a amintit cât de des se înjura cu Alice pe vremea când aceasta producea show-ul „Serviciul Român de Comedie” de la PRO TV. „Nu cred că a făcut Alice așa, pentru că ne știm de foarte mult timp. Ne apreciem reciproc mai ales la înjurături”, i-a spus Bobo lui Brenciu. „Nu știu nimic legat de acest aspect”, a zis Brenciu.

Ba da, ea e drăguță doar de Crăciun, când vin la voi colindătorii și dați bani. În rest, de la Serviciul Român de Comedie nu mi-a luat nimeni morții așa (n.r.: cum a făcut-o ea)”, a mai spus amuzat actorul din „Las Fierbinți”.

Citește și: Mihai Bobonete, dezvăluiri despre divorţ. A vrut să se despartă de soţia lui: „Am ratat criza de 40 de ani”

Mihai Bobonete merge la psiholog

Celebrul actor consideră că mersul la terapeut este la fel de important ca şi alimentaţia sau sportul. Laura este femeia care îl ajută să treacă peste fricile sale şi îl consiliază de ceva vreme. „Mi-e frică de singurătate și nu pot dormi în întuneric, mi-e frică de trădare, dar și de minciună, mi-e frică de prostie sau de mintea odihnită, mi-e frică de mine cel ce am fost și am o ușoară teamă că povestea mea se va sfârși mai devreme de final.

Dar pentru toate astea există Laura sau cea care deține cheile tuturor ușilor încuiate din mintea mea. Fac terapie de ceva vreme și este un lucru la fel de important ca sportul sau ca alimentația în viața unui om. Mă ajută enorm terapia și sunt momente în care, fără sfaturile terapeutului, nu aș putea singur să găsesc calea așa de ușor”, mărturiseşte Mihai Bobonete, pentru Fanatik.ro.