Horia Brenciu, mesaj emoţionant de ziua soţiei: „Ea mă face să râd, să oftez, să sar în sus de bucurie”

Horia Brenciu, mesaj emoţionant de ziua soţiei. Artistul şi Alice Dumitrescu şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu în anul 2014, şi au împreună patru copii: Maria și Andreea, fiicele soției sale din altă relație, Mina și Toma, micuțul adoptat.

21 ian. 2022, 15:19
Horia Brenciu, mesaj emoţionant de ziua soţiei: „Ea mă face să râd, să oftez, să sar în sus de bucurie”
Horia Brenciu, mesaj emoţionant de ziua soţiei

Horia Brenciu, mesaj emoţionant de ziua soţiei. Juratul de la Masked Singer este un familist convins şi are o viaţă frumoasă alături de Alice Dumitrescu, cea care „îl face să râdă şi să sară în sus de bucurie”.

Horia Brenciu, mesaj emoţionant de ziua soţiei

Fata blondă din dreapta e Alice, partenera mea de viață. Ea mă face să râd, să oftez, să sar în sus de bucurie si tot ea mă pune cu picioarele pe pământ, atunci când mintea mea o ia razna.

Impreună creștem 4 copiii, o sumedenie de pisici si cine stie ce ne mai aduce viitorul… Ah, să nu uit… Azi e ziua ei. La mulți ani, iubita mea!„, este mesajul lui Horia Brenciu, postat pe pagina lui de Facebook.

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu au împreună patru copii: Maria și Andreea, fiicele soției sale din altă relație, Mina și Toma, micuțul care a intrat în familia Brenciu după un proces lung și obositor, care a durat trei ani.

Alice era gravidă cu Maria, iar Andreea avea 8 ani. Când am devenit tatăl lor oficial, Maria avea 7 ani şi Andreea, 15 ani. Îmi spun şi Horia, şi tati, dar şi tato.

Acum, Maria are 20 de ani, Andreea, 28 de ani. În 2012, pe 1 noiembrie a venit pe lume fetiţa noastră, Mina, care are 7 ani şi dragul nostru Toma vă salută la cei 5 ani ai lui„, a declarat Horia Brenciu, întru-un interviu pentru emisiunea „Profesioniștii”.

Citeşte şi: Cum arată acum băiatul adoptat de Horia Brenciu în 2014. Are 7 ani şi a mers pentru prima oară cu trenul FOTO

Horia Brenciu îl face „frustrat” pe Dan Bittman

Horia Brenciu a declarat că Dan Bittman nu ar fi făcut declarațiile contestate privind Covid-19 în urmă cu șapte luni și că acestea s-au născut din frustrarea acumulată în perioadă de pandemie.

Eu cu Dan Bitman am o lungă relație de prietenie. Știu multe lucruri din viața lui. Eu nu sunt omul care te șterge din telefon pentru că ai votat cu altcineva pe care nu-l suport eu. Între noi s-a dezvoltat o relație pe care nicio declarație a ta nu poate să o combată.

El zice niște lucruri pe deplină motivație din frustarea pe care a acumulat-o. În urmă cu 7 luni, nu ar fi declarat asta pentru că nu simțea așa ceva. Este părerea lui, ce gândesc toți artiștii pe care îi cunosc, sunt părerile lor.

Eu nu cad în plasa acestui subiect în care au căzut ei. Eu vreau să discut despre suflet, despre iubire. Nu mă ajută pe mine să cad în această plasă. Gândește-te că se va termina pandemia. Lucrul acesta se va termina. Poporul român uită, peste 2-3-4 ani”, a declarat Horia Brenciu la Pro TV.