Horia Brenciu şi Mihai Mitoşeru, verificaţi de ANAF

Mihai Mitoşeru şi Horia Brenciu sunt verificaţi de ANAF în cadrul programului care ţinţeşte persoanele fizice cu venituri mari care prezintă risc fiscal.

04 ian. 2016, 13:50
Horia Brenciu şi Mihai Mitoşeru, verificaţi de ANAF

Mihai Mitoseru si Horia Brenciu au intrat în vizorul ANAF-ului, au declarat pentru HotNews.ro surse din cadrul Fiscului. Mitoseru prezinta un joc de bingo la Antena 1, iar Brenciu face parte din juriul emisiunii X-Factor la aceeasi televiziune.

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a inceput in august 2015 verificarea persoanelor fizice cu venituri mari si care prezinta „risc fiscal ridicat”. ANAF va urmari categorii precum manelistii, camatarii si personalitati ale vietii publice.

ANAF a gasit 7.879 de cetateni in cazul carora va incepe verificarea amanuntita, in prima faza urmand sa fie verificati 5.399. Ei sunt impartiti in cateva mari categorii de risc: interlopi, vedete din show-biz, patroni bogati de firme sarace.

Printre cei care vor fi verificati de Fisc se numara romanii cu avere afisata semnificativa (imobile, autoturisme de lux, alte bunuri de mare valoare, creante din creditari acordate companiilor si/sau persoanelor fizice, depuneri semnificative in conturi bancare din Romania sau din strainatate, cheltuieli personale ridicate) nejustificata de veniturile declarate.

Vezi şi: Horia Brenciu, mesaj trist pe Facebook: „Te voi iubi mereu”