Horia Brenciu va prezenta „La Măruţă”. Anunţul făcut în urmă cu puţin timp

Horia Brenciu va prezenta "La Măruţă". Anunţul a fost făcut chiar de artist, în urmă cu puţin timp, pe reţelele de socializare. Cătălin se află în izolare la domiciliu, fiind infectat cu coronavirus, atât el, cât şi Andra, împreună cu cei doi copii, David şi Eva.

08 feb. 2021, 00:15
Horia Brenciu va prezenta „La Măruţă”. Anunţul făcut în urmă cu puţin timp
Horia Brenciu va prezenta "La Măruţă".

Horia Brenciu va prezenta „La Măruţă”. Aşa cum s-a întâmplat şi săptămâna trecută, câte o vedetă a fost pentru o zi moderator în emisiunea lui Cătălin Măruţă, de la Pro TV. Luni, este rândul lui Horia Brenciu, să prezinte emisiune, însă nu singur, ci împreună cu Andreea Raicu.

Citeşte şi: Incredibil! Ce s-a întâmplat când Andra a încercat să îi verifice telefonul lui Cătălin Măruță

Horia Brenciu va prezenta „La Măruţă”

Breaking News! M-a sunat Catalin Maruta! E in carantină… Se simte bine, dar mai are de stat o săptămână. M-a rugat să-l ajut! Bref: mâine voi prezenta emisiunea La Măruță! O sa am și o parteneră: Andreea Raicu! Începem după amiaza, la 15.00, la PRO TV! Ne vedem, daaa„, este anunţul făcut de cântăreţ pe pagina sa de Facebook.

Cătălin Măruţă, detalii despre lupta cu Covid-19

Cătălin Măruță este infectat cu Covid-19

, motiv pentru care a moderat emisiunea pe care o are la Pro TV de acasă, unde este în izolare. La un moment dat, prezentatorul a făcut câteva dezvăluiri despre evoluția bolii cu care au mai fost diagnosticaţi Andra şi Eva, soţia şi, respectiv, fiica sa.

Cătălin Măruţă are o formă ușoară de Covid-19, însă Andra se confruntă cu simptome mai delicate. Pe de altă parte, Eva face față foarte bine bolii.

Pot spune că mă simt bine… Dacă va continua tot așa voi putea spune că am trecut ușor peste COVID. Am o tuse, mai am stări de febră seara și, da, am rămas fără gust și fără miros. Este foarte ciudată starea asta. Am făcut test și aseară și am ieșit pozitiv, deci trebuie să stau în izolare aceste 14 zile.

Andra are și dureri musculare. Cea mai energică dintre noi este Eva. David ne spune zilnic să îi facem și lui teste, pentru că el este departe de noi. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au trimis mesaje de suținere”, a declarat Cătălin Măruţă.