Horia Moculescu, internat în spital. Compozitorul are probleme de sănătate: „Plămânii sunt afectați”

Horia Moculescu a fost internat în spital, fiind infectat cu Covid. Asta s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni, când a acuzat stări de rău şi a ajuns pe mâna medicilor. Compozitorul a trebuit să tină sub control și afecțiunea pulmonară cu care se luptă de câțiva ani. 

24 iul. 2022, 09:15
Horia Moculescu, internat în spital. Compozitorul are probleme de sănătate: „Plămânii sunt afectați”
Horia Moculescu, internat în spital

Horia Moculescu, internat în spital. Recent, artistul a fost prezent la un eveniment pentru a primi un premiu pentru întreaga activitate. Din cauza căldurii, compozitorului i s-a făcut rău şi a fost ajutat de câțiva oameni.

Artistul spune că starea sa este una bună și că era firesc să i se facă rău, în condițiile în care termometrele arătau 36 de grade, iar buletinul său 86 de ani.

Citeşte şi: Mariana Moculescu trece printr-o nouă dramă: „Este unul dintre cele mai dureroase sentimente”

Horia Moculescu, internat în spital

M-am simțit rău. Eu nu suport căldura! Orice om normal la 85 de ani, la 36 de grade, are nevoie de ventilator! Acum am fost acolo, la premiile pentru actualitatea muzicală. Am primit un premiu pentru întreaga mea activitate.

Este îngrozitor de cald, eu nu suport căldura! Stau cu aerul condiționat și cu ventilatoare. Nu sunt mai fragil, dar acum două săptămâni am făcut COVID. Am stat în spital o săptămână. Plămânii sunt afectați, sunt gata afectați de la fumat.

M-am simțit, cum să vă explic, destul de ok, destul de în regulă. Am avut simptome de tuse, de oboseală. M-am internat la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș”, a declarat Horia Moculescu la Antena Stars.

Pe 18 martie, Horia Moculescu a împlinit venerabila vârstă de 85 de ani. Chiar înainte de ziua de naștere, compozitorul a ajuns pe mâna medicilor. Artistul, care se confruntă cu probleme medicale specificei vârstei, dar și cu o afecțiune la plămâni, cauzată de fumatul excesiv, și-a dorit să se asigure că starea de sănătate este una bună. Astfel, acesta a fost supus unor mai multe investigații medicale.