Horia Moculescu se confruntă cu probleme de sănătate! Compozitorul a ajuns la spital, după ce i-a scăzut saturaţia de oxigen

Horia Moculescu se confruntă cu probleme de sănătate la final de an. Marele compozitor a ajuns la spital și să fie conectat la aparate de oxigen.

30 dec. 2021, 14:42
Horia Moculescu se confruntă cu probleme de sănătate! Compozitorul a ajuns la spital, după ce i-a scăzut saturaţia de oxigen

Saturația de oxigen i-a scăzut considerabil, iar Horia Moculescu a avut nevoie să primească ajutor medical.

Horia Moculescu suferă de o afecțiune pulmonară din cauza fumatului excesiv. Se pare că iarna această afecțiune se intensifică din cauza frigului.

Compozitorul e conectat la un aparat mobil și a început să se simtă mai bine după oxigenoterapie. Starea lui s-a îmbunătățit și nu a mai fost nevoie de internare, a spus un apropiat al familiei.

„Are un aparat care crește cantitatea de oxigen din sânge, a avut niște probleme în ultima vreme, respira foarte greu, nivelul oxigenului scăzuse alarmant de mult, așa se întâmplă mai ales iarna, din cauza frigului. Horia este conectat la acest aparat mobil, prin două fire fixate în nas. Acum se simte cu mult mai bine, după oxigenoterapie, starea de sănătate s-a îmbunătățit simțitor, nu are nevoie de internare, fiica lui se speriase foarte tare”, au spus pentru Impact apropiații lui Horia Moculescu.

În trecut, compozitorul spunea că e o persoană vulnerabilă în fața Covid, ținând cont de vârsta și problemele sale pulmonare.

„Sunt o ţintă, pentru COVID-19, am peste 80 de ani, am o boală de plămâni dobândită cu încredere şi cu entuziasm după 40 de ani de fumat. Asta scrie în prospectul bolii. Atacă oamenii în vârstă”, spunea în trecut compozitorul.

Citește și Mariana Moculescu urmărită de consecințele conflictului cu fostul soț: „Au spart camerele mele, au strâns toate lucrurile”

Citește și Horia Moculescu se confruntă cu probleme de sănătate. I s-a făcut rău și a fost cărat pe brațe de cunoscuți